Bianca Comănici a sărit din nou la gâtul lui Livian, după ce a fost acuzată că l-a înșelat

23.03.2021, 12:10
Bianca Comănici a sărit din nou la gâtul lui Livian, după ce a fost acuzată că l-a înșelat
Bianca Comănici a sărit din nou la gâtul lui Livian, după ce a fost acuzată că l-a înșelat

Bianca Comănici a sărit din nou la gâtul lui Livian Pop, după ce tânărul a acuzat-o că l-a înșelat. Cei doi concurenți de la ‘Puterea dragostei’ au format unul dintre cele mai iubite cupluri ale show-ului matrimonial. 

Din nefericire, povestea lor de iubire nu a funcționat, iar în urmă cu câteva luni și-au spus adio. Cu toate acestea, foștii concurenți de la ‘Puterea dragostei’ continuă să-și arunce săgeți otrăvitoare.

Livian Pop a acuzat-o recent pe brunetă că l-a înșelat în timpul relației, motiv pentru care Bianca a luat foc. Ea a dezvăluit supărată că lucrurile stau cu totul diferit.

Bianca Comănici, acuzată că l-a înșelat pe Livian Pop

Tânărul a povestit, pe contul său de Youtube, că s-a despărțit de Bianca Comănici din cauza infidelității brunetei. În plus, el a specificat că are și dovezi în acest sens.

Sătulă de acuzațiile fostului iubit, Bianca Comănici a reacționat și i-a răspuns tăios acestuia. De asemenea, bruneta a spus că Livian a încercat să profite pe urma ei pentru a câștiga competiția.

„Vreau să vă arăt și să vă dau un sfat tuturor fetelor care au fost mințite, șantajate, înșelate, tâlhărite și așa mai departe. O să vă arăt niște mesaje pe care le-am scris eu acum doi ani de zile, să vedeți cum intuiția mea îmi spune aniște lucruri și inima îmi cerea altceva. Am ținut cont de inimă, în loc să țin cont de rațiune.

În momentul în care am purtat discuția aia, aveam în jur de 3-4 luni, se vede că era în noiembrie și vorbeam cu admina mea care îmi era și încă este prietenă. Pentru că e mai matură, eu am încercat să îi cer un sfat. Cei care se întreabă de ce am postat asta, noi femeile și oamenii în general de multe ori simțim, dar ne gândim că poate suntem prea paranoici. Însă, se pare că tot ce am intuit cândva se adeverește pe zi ce trece tot mai mult.

De aceea trebuie să fiți atente, fetelor, în mod special. Sunt fel și fel de oameni, actori fără cursuri, sunt născuți să plângă la comandă sau se prefac că te iubesc ca să câștige bani pe urma voastră, fel și fel de alte lucruri materiale sau alte interese.

Sfatul meu este că atunci când simțiți, renunțați! Ați văzut și voi din exterior că părea relația perfectă și că multe persoane s-au regăsit în povestea noastră pentru că unul dintre ei era actor și celălalt avea sentimente sincere. Dacă vorbim despre dovezi, dovezi am cu sutele: mesaje, poze, fel și fel. Aș putea să închid gura multora, însă n-am de ce. Eu nu vreau să îmi spăl rufele în public. Pot să scriu și o carte „Cum am fost mințită un an de zile’, în fiecare zi…”, a declarat Bianca Comănici, la InstaStory.

citește și...