FOTO. Bianca Comănici de la ‘Puterea dragostei’ și-a pus silicoane. Cum se simte tânăra

10.03.2021, 10:28

Bianca Comănici de la ‘Puterea dragostei’ a reușit să își îndeplinească un vis mai vechi. Câștigătoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial de la Kanal D și-a pus silicoane. Drept urmare, și-a ținut și fanii la curent cu această schimbare din viața sa. 

Bianca Comănici și-a făcut curaj și s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni pentru a-și mări sânii. Bruneta a mărturitisit că-și dorea de foarte mult timp să facă această intervenție.

Pe rețelele de socializare, ea a publicat primele imagini de pe patul de spital, mărturisindu-le fanilor că se simte foarte bine.

Bianca Comănici și-a pus silicoane

‘Nu am niciun fel de problemă, singura e că am gâtul cam uscat, dar operația este gata. Sunt gata, pregătită de viață. Nu mă doare nimic, simt o febră musculară, dar foarte puțin, dacă vorbesc prea mult sau dacă respir mai profund. Nu am niciun fel de problemă, sunt șocată. Nu simt durere, n-am nimic, aș putea să mă ridic să plec.

Sunt foarte mulțumită până acum, știu că multe fete întâmpină dureri imediat după. N-am de unde să știu zilele următoare. Ce pot să zic mai multe…n-am ce să reproșez mai mult. Doamne ajută. Aveți grijă de voi’, a povestit Bianca Comănici, imediat după intervenția chirurgicală, pe pagina personală de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ᗷianca (@comanicibianca)

Din ce își câștigă banii Bianca Comănici

Conform kanald, Bianca Comănici are numeroși susținători pe rețelele de socializare. Mai mult de atât, conturile brunetei s-au rotunjit serios de când a ieșit din casa ‘Puterea dragostei’.

Astfel, pentru doar câteva minute de live susținut de Bianca, în conturi îi intră sume cuprinse între 15 lei și 100 de euro. Pentru a-și răsplăti fanii, tânăra încearcă pe cât posibil să interacționeze cu toți și să le răspundă la mesaje.

Într-un singur vlog pe care l-a făcut, Bianca Comănici avea peste 70 de mii de vizualizări și în jur de 150 de euro în timpul live-ului de pe YouTube, asta fără să punem la socoteală și banii proveniți din reclame.

citește și...