Bianca Brad, mesaj disperat la poarta spitalului. Nu-și poate vedea mama: ‘Mă sfâșie slăbiciunea, durerea, teama’

09.10.2020, 15:18
Bianca Brad, mesaj disperat la poarta spitalului. Nu-și poate vedea mama: 'Mă sfâșie slăbiciunea, durerea, teama'
Bianca Brad, mesaj disperat la poarta spitalului. Nu-și poate vedea mama: 'Mă sfâșie slăbiciunea, durerea, teama'

Bianca Brad trece prin momente cumplite! Pe rețelele de socializare, actrița a povestit, cu ochii în lacrimi, că mama ei este internată la secția Cardiologie, iar ea nu o poate vedea. Bianca Brad a ajuns să dea târcoale spitalului pentru a-i putea da un pachet cu mâncare.

Bianca Brad nu și-a putut vizita mama

‘Din păcate, starea mamei s-a înrăutățit iar. Am reușit să vorbesc, până la urmă, cu o doctorița rezidentă absolut minunată și cu un medic amabil, care mi-au spus despre protocoalele aplicate și despre evoluția…sau mai degrabă spus, involuția stării ei de sănătate… (nicio legătură cu covid19- căci știu că asta e, acum, întrebarea nr. 1).

Știu că are o vârstă, știu că are mai multe probleme de sănătate și că trebuie să accept ideea că va veni momentul greu al despărțirii…dar… este vorba despre Mama, care ar trebui să fie nemuritoare… Azi am vorbit de mai multe ori cu ea, dorind să îmi dau seama cum aș putea să o ajut și ca să nu se simtă singură, să o liniștesc și să o încurajez’, a scris Bianca Brad pe Facebook.

Și-a strigat indignarea la poarta spitalului

Din nefericire, nu a putut ajunge în salonul mamei sale, pentru a-i lăsa un pachet cu mâncare și lucruri necesare. În schimb, a ales să pună pachetul într-o pungă de hârtie inscripționată cu un mesaj emoționant pentru cea care i-a dat viață.

Măcar de am putea să ne vedem la geam… dar nici asta nu este posibil. I-am simțit în voce surprinderea, bucuria și recunostința… Nu că nu ar știi cât o iubim, ci pentru că îi lipsim foarte tare… Este sfâșietor să-ți auzi mama așa, să o știi suferindă și să nu o poți lua în brațe! Este inuman! Nu îmi rămâne decât să mă rog pentru ea și mai mult, și mai fierbinte, în speranța că rugăciunile mele vor fi auzite. Mă sfâșie slăbiciunea, durerea, teama, debusolarea și neputința din vocea ei, și neputința mea de o ajuta și faptul că nu pot fi lângă ea, fizic. Este ireal ce se întâmplă. Am senzația că suntem într-un film suprarealist, plin de scene ciudate, absurde, iraționale, ilogice, incoerente care au puterea de a induce stări distructive de anxietate, depresii și atacuri de panică’, a mai spus Bianca Brad.

Bianca Brad este mama unui băiat, Luca. Actrița a mai avut o fetiță, Emma. Cu doar câteva zile înainte să nască, vedeta a aflat că micuța sa i-a murit în pântece, din cauza unei malformații la inimă.

citește și...