Adevăratul motiv pentru care Bianca Brad a plecat în Germania, imediat după Revoluția din 1989. ”M-am îndrăgostit și am plecat cu el. I-am ignorat pe toți”

26.05.2020, 12:52
Adevăratul motiv pentru care Bianca Brad a plecat în Germania, imediat după Revoluția din 1989. ”M-am îndrăgostit și am plecat cu el. I-am ignorat pe toți”
Adevăratul motiv pentru care Bianca Brad a plecat în Germania, imediat după Revoluția din 1989. ”M-am îndrăgostit și am plecat cu el. I-am ignorat pe toți”

Actrița Bianca Brad a fost plecată pentru o perioadă în Germania, imediat după Revoluția din 1989. Vedeta a mărturiisit că a plecat după un tânăr de care era foarte îndrăgostită.

Bianca Brad este o cunoscută actriță din România. În anul 1990 a fost Miss România. A jucat în filme precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985), „Zâmbet de Soare” (1987), „Duminică în familie” (1987), „Domnișoara Aurica” (1998) și multe altele.

Bianca Brad este mama unui băiat, Luca. Actrița a mai avut o fetiță, Emma. Cu doar câteva zile înainte să nască, vedeta a aflat că micuța sa i-a murit în pântece, din cauza unei malformații la inimă.

Puțină lume își amintește că Bianca Brad a fost plecată pentru o perioadă din România, imediat după Revoluția din 1989. Aceasta a mărturisit, pentru life.ro, că a decis să plece în Germania la acea vreme pentru că era foarte îndrăgostită.

”M-am mutat în Germania, în 1992, fără să știu nimic din limba germană. De fapt știam doar trei cuvinte dintr-o piesă celebră atunci: „Eins, zwei, Polizei!”. Eram actriță la acel moment, în România și munceam enorm: făceam televiziune, radio, jucam, pozam. Nu știu ce nu făceam atunci. Eram pe val.

Doar că m-am îndrăgostit de un băiat din Germania, care venise să facă studii de stomatologie aici și am plecat cu el. I-am ignorat pe toți cei care m-au întrebat cu îngrijorare dacă realizez ce urmează să fac, că dau cu piciorul la carieră. Însă eu aveam convingerea că familia era mai importantă, dragostea la fel, așa că am lăsat tot fără nicio remușcare”, a dezvăluit Bianca Brad.

”Relația nu a funcționat”

Bianca Brad a revenit în România după ce relația cu iubitul german nu a mai funcționat.

”Eu sunt foarte legată de familie, de casă, de ai mei, de mama. Îmi lipseau prietenii și îmi lipsea meseria foarte mult. Iar primele luni, în care nu am putut accepta vreo ofertă, fiindcă nu știam limba, clar am fost pe buza unei depresii.

Apoi, din păcate, relația nu a funcționat. Am tot tras de ea, mai ales că eram conștientă că lăsasem tot în țară pentru a fi împreună cu el. Finalmente am ajuns la concluzia că între o durere fără sfârșit și un sfârșit dureros, e de preferat al doilea”, a mai povestit vedeta pentru sursa citată.

Cum a fost revenirea în România

Actrița a mărturisit că revenirea în țară a fost una dificilă pentru ea.

”A fost extraordinar de greu când m-am întors. Eram în anul 1998.

Mă întorsesem într-un loc care nu mai arăta defel cu cel pe care îl lăsasem eu, cariera mea nu mai exista, chiar dacă eram recunoscută pe stradă. Apăruseră televiziunile private, iar jocurile erau deja făcute.

Iar pentru că felul meu nu este acela care dă din coate și calcă pe cadavre mi-a fost foarte greu să găsesc un fir de unde să plec”, a adăugat Bianca Brad.

citește și...