Cum a ajuns Bianca Brad să joace în filmul ”Modigliani”. ”Regizorul s-a uitat lung la mine”

18.05.2020, 15:13
Cum a ajuns Bianca Brad să joace în filmul ”Modigliani”. ”Regizorul s-a uitat lung la mine”
Cum a ajuns Bianca Brad să joace în filmul ”Modigliani”. ”Regizorul s-a uitat lung la mine”

Actrița Bianca Brad a dezvăluit cum a ajuns să joacfe în pelicula ”Modigliani”, realizată în anul 2004. Vedeta a apărut alături de celebrul Andy Garcia, unul ditre cei mai apreciați  actori la nivel internațional.

Bianca Brad a făcut publice două fotografii de la filmările pentru pelicula ”Modigliani, în care a jucat în urmă cu mulți ani. Vedeta a povestit cum a fost atunci când a mers să dea probă pentru filmul respectiv și care a fost reacția regizorului Mick Davis în momentul în care a văzut-o.

”Făcând săpături după niște fotografii, am dat de cele atașate și mi-a venit să scriu câteva cuvinte despre povestea din spatele lor…

Când am fost să dau proba pentru rolul “asistentei personale” a lui Renoir, din filmul ”Modigliani”, m-am documentat bine înainte, m-am pregătit și am intrat în încăpere, direct “în pielea” personajului?:

M-am îmbrăcat cu o ținută care aducea cât de cât cu cele din perioada în care se petrecea acțiunea, m-am fardat natural, mi-am prins părul la spate, am adoptat o atitudine umilă și am vorbit cu un ușor accent franțuzesc…

Regizorul Mick Davis, s-a uitat lung la mine, surprins de așa o apariție.?”, a povestit vedeta.

Gestul pe care Bianca Brad l-a făcut imediat după ce a terminat proba

Imediat după ce a dat proba pentru film, Bianca Brad a avut grijă să se aranjeze și să redevină femeia snnzuală și sigură pe ea.

”Și mai surprins a fost când, după ce am terminat proba, am profitat de un moment în care era prins într-o discuție, mi-am desfăcut părul lung și buclat, mi-am dat repede cu puțin ruj și m-am transformat din ființă umilă, timidă și fragilă de mai devreme, într-o tipă sigură pe ea, zâmbitoare și chiar…sexy, prin atitudine și umor?

Am primit rolul și așa am avut șansa să filmez alături de Andy Garcia, Theodor Danetti, să mai învăț lucruri noi și să mă bucur de o experiență frumoasă, numa’ bună de povestit (și) nepoților…?”, a mai povestit vedeta.

Bianca Brad, în vârstă de 52 de ani, este o cunoscută actriță din România. În anul 1990 a fost Miss România. A jucat în filme precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985), „Zâmbet de Soare” (1987), „Duminică în familie” (1987), „Domnișoara Aurica” (1998) și multe altele.

Bianca Brad este mama unui băiat, Luca. Actrița a mai avut o fetiță, Emma. Cu doar câteva zile înainte să nască, vedeta a aflat că micuța sa i-a murit în pântece, din cauza unei malformații la inimă.

citește și...