Bianca Brad, despre lupta pe care a dus-o cu cancerul. ”Am refuzat chimioterapia, dar am făcut un compromis”

19.12.2021, 15:08
Bianca Brad, despre lupta pe care a dus-o cu cancerul. ”Am refuzat chimioterapia, dar am făcut un compromis”
Bianca Brad, despre lupta pe care a dus-o cu cancerul. ”Am refuzat chimioterapia, dar am făcut un compromis”

Actrița Bianca Brad, în vârstă de 53 de ani, a dat detalii neștiute despre boala cumplită cu care a fost diagnosticată în urmă cu câțiva ani, mai exact în anul 2015. Vedeta s-a luptat cu cancerul. Despre lupta sa cu boala a dat detalii Bianca Brad în cadrul unui interviu. ”Am refuzat chimioterapia, dar am făcut un compromis”, a mărturisit actrița.

În urmă cu șase ani, în anul 2015, actrița Bianca Brad a fost diagonsticată cu o boală cruntă – cancer la sân. Despre cum a aflat că are cancer și despre lupta cu boala a dat Bianca Brad detalii într-un interviu pentru lumeacredintei.com.

”În 2015, într-o noapte de mai, m-au trezit niște dureri foarte mari în sânul drept. A doua zi m-am programat la medic și în urma analizelor (ecografiei, mamografiei și RMN-ului) făcute imediat după aceea, am fost diagnosticată cu cancer. Biopsia făcută ulterior a confirmat un carcinom infiltrativ ductal, stadiul 3”, a spus vedeta.

Bianca Brad, despre lupta pe care a dus-o cu cancerul. ”Timp de 3 ani, am făcut numai terapii alternative”

Bianca Brad a vorbit despre lupta sa cu boala și despre cum a ajutat-o credința în momentele grele prin care a trecut. ”Fără credință în Dumnezeu și fără ajutorul Lui, nu cred ca aș fi reușit să ies învingătoare, ținând cont de faptul că am ales o cale mai puțin bătătorită și riscantă. Unii au considerat-o inconștiență, alții curaj. Eu spun că m-am abandonat conștient, voinței Domnului, urmând cu curaj, semnele trimise de El. Dacă inițial m-am gândit să urmez calea convențională, la 2 zile după primirea diagnosticului, am citit o carte care m-a dat total peste cap”, a mai sus actrița.

”Am refuzat chimioterapia, dar am făcut un compromis, alegând un tratament hormonal, pe care însă l-am întrerupt după 9 luni pentru că mă simțeam groaznic și pentru că unul dintre medicamente ar fi putut genera, în timp, un alt tip de cancer. Apoi, timp de 3 ani, am făcut numai terapii alternative. Abia în 2019 am început un alt tratament hormonal, pe lângă cele naturiste și în aprilie 2021 am acceptat, în sfârșit, operația de mastectomie (cu reconstrucție), după care am făcut 14 ședințe de radioterapie.

Am început să merg la Sf. Maslu și în fiecare zi m-am rugat și m-am uns cu ulei sfințit, și am făcut cu mir semnul crucii, peste sân și peste zona cu ganglioni de la subraț. Rezultatul histopatologic și alte analize de după operație a arătat că boala nu s-a extins și că membrana ganglionilor era intactă. Faptul că nu a metastazat, deși timp de trei ani nu am făcut tratamente convenționale, se datorează cu siguranță terapiilor făcute, dar, mai presus de toate, tratamentului duhovnicesc. Chiar și chirurgul a spus ca a fost ceva mai presus de știință…”, a completat Bianca Brad.

 

Cine este Bianca Brad

Bianca Brad este o cunoscută actriță din România. În anul 1990 a fost Miss România. A jucat în filme precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985), „Zâmbet de Soare” (1987), „Duminică în familie” (1987), „Domnișoara Aurica” (1998) și multe altele. Bianca Brad este mama unui băiat, Luca. Actrița a mai avut o fetiță, Emma. Cu doar câteva zile înainte să nască, vedeta a aflat că micuța sa i-a murit în pântece, din cauza unei malformații la inimă. Puțină lume își amintește că Bianca Brad a fost plecată pentru o perioadă din România, imediat după Revoluția din 1989. Aceasta a mărturisit, pentru life.ro, că a decis să plece în Germania la acea vreme pentru că era foarte îndrăgostită.

”M-am mutat în Germania, în 1992, fără să știu nimic din limba germană. De fapt știam doar trei cuvinte dintr-o piesă celebră atunci: „Eins, zwei, Polizei!”. Eram actriță la acel moment, în România și munceam enorm: făceam televiziune, radio, jucam, pozam. Nu știu ce nu făceam atunci. Eram pe val.Doar că m-am îndrăgostit de un băiat din Germania, care venise să facă studii de stomatologie aici și am plecat cu el. I-am ignorat pe toți cei care m-au întrebat cu îngrijorare dacă realizez ce urmează să fac, că dau cu piciorul la carieră. Însă eu aveam convingerea că familia era mai importantă, dragostea la fel, așa că am lăsat tot fără nicio remușcare”, a dezvăluit Bianca Brad.

citește și...