Beyoncé rupe tăcerea cu privire la infidelitatea lui Jay Z. “Nu-ți pierde timpul”

29.07.2022, 14:31

Au una dintre cele mai faimoase căsnicii din showbiz. Iar acum, după zvonuri de infidelitate și certuri explozive, Beyonce a ripostat criticilor privind relația sa cu rapperul Jay-Z – pe noul său album exploziv, Renaissance.

Noul album al vedetei americane, lansat recent, povestește cum a abordat zvonurile despre infidelitate – plus infamul incident din lift, în care sora ei l-a atacat fizic pe Jay.

Și se folosește de cele 16 piese ale sale pentru a oferi o versiune prescurtată a vieții, după o serie de dezvăluiri metaforice pe albumul ei anterior, Lemonade din 2016, potrivit The Sun.

Beyonce abordează zvonurile despre infidelitate

Aparent referindu-se la criticile din jurul relației lor din ultimii șase ani pe piesa Plastic Off The Sofa, Beyonce transmite: “Nu avem nevoie de acceptarea lumii.

Sunt prea duri cu mine, sunt prea duri cu tine, băiete.”

“Nu-ți pierde timpul încercând să concurezi cu mine”

De asemenea, ea pare să arate o latură mai blândă față de Jay, cu care s-a căsătorit într-o ceremonie intimă ultrasecretă pe 4 aprilie 2008 – a patra zi a celei de-a patra luni, în onoarea numărului lor preferat: “Stiu că nu te poți abține să nu fii tu însuți în preajma mea,

Și știu că nimeni nu e perfect, așa că te voi lăsa să fii, te voi lăsa să fii”.

Beyonce face aluzie și la femeile cu care se zvonește că a fost Jay-Z în Alien Superstar și la faptul că nimeni nu se poate apropia de chimia dintre ei.

Ea cântă: “Sunt numărul unu, sunt singura. Nu-ți pierde timpul încercând să concurezi cu mine. Nimeni altcineva din această lume nu poate gândi ca mine. Sunt sucită, contrazisă, îl țin dependent”.

Beyonce, mamă a fiicei Blue Ivy, în vârstă de zece ani, și a gemenilor Rumi și Sir, în vârstă de cinci ani, cu Jay-Z, a înregistrat Renaissance pe o perioadă de trei ani.

Se spune că Jay are o avere de 1,1 miliarde de lire sterline din afaceri precum firma de divertisment Roc Nation și un catalog muzical de 78 de milioane de lire sterline, în timp ce averea lui Beyonce este estimată la 371 de milioane de lire sterline.

Ei locuiesc într-o vilă de 73 de milioane de lire sterline cu opt dormitoare în Los Angeles, cu patru piscine, ferestre antiglonț și chiar un heliport pe acoperiș.

Dar pe noul ei album Beyonce face referire și la educația zbuciumată a lui Jay-Z, pe numele real Shawn Corey Carter, care s-a născut în Brooklyn, New York, și a fost crescut împreună cu frații Michelle, Andrea și Eric de către mama sa Gloria, după ce tatăl său Adnis Reeves a plecat de acasă.

Diva face aluzie la incident

Beyonce pare să se refere și la cearta din 2014 dintre sora ei, Solange, și Jay-Z în liftul unui hotel din New York.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au arătat-o pe Solange aruncând pumni asupra cumnatului ei înainte ca un bodyguard să o tragă de lângă rapper.

În clipul de 58 de secunde, Beyonce a fost văzută înghețată într-un colț al liftului.

Ulterior, Beyonce, Jay-Z și Solange au spus într-o declarație: “Jay și Solange și-au cerut scuze unul altuia și am mers mai departe ca o familie unită.

Amândoi își recunosc rolul în această chestiune privată care s-a desfășurat în public”.

În cel de-al doilea cântec al albumului, Cozy, Beyonce pare să facă aluzie la incident, cântând: “Este un zeu, este o eroină, a supraviețuit, a trecut prin tot ce a trecut, încrezătoare și letală.

Aș putea să vă sugerez să nu vă puneți cu sora mea, pentru că este confortabilă. Se simte bine în pielea mea, se simte bine cu cine sunt.”

Beyonce a lansat Renaissance la doar câteva zile după ce revista Rolling Stone a numit-o “cea mai mare artistă în viață din lume”.

 

 

citește și...