FOTO | Beyonce și-a etalat formele amețitoare în noua colecție vestimentară

22.01.2020, 12:50
FOTO | Beyonce și-a etalat formele amețitoare în noua colecție vestimentară
Beyonce și-a etalat formele amețitoare în noua colecție vestimentară

Beyonce și-a etalat formele amețitoare în noua colecție vestimentară. Artista a colaborat, în repetate rânduri, cu un brand renumit, iar fanii au apreciat rezultatele. 

Cea mai nouă colecție semnată Beyonce, Ivy Park, conține articole vestimentare și încălțăminte unisex, culorile dominante fiind maro și portocaliu. 

Beyonce și-a etalat formele amețitoare în noua colecție vestimentară

„Această nouă linie este distractivă și oferă putere supremă creativității. M-am concentrat pe creearea unei colecții unisex de încălțăminte și îmbrăcăminte pentru că am văzut atât de mulți bărbați în secțiunea IVY PARK. Modul în care au îmbrățișat marca este un cadou neașteptat. Apreciez frumusețea hainelor unisex și încălcarea așa-numitelor reguli în modă”, a declarat Beyonce pentru Elle. 

„Relansarea IVY PARK este un vis devenit realitate în calitate de unic proprietar. Echipa mea a lucrat din greu cu echipa Adidas pentru a aduce la îndeplinire viziunea mea pentru această primă colecție, de aceea sunt recunoscătoare si mândră. De la accesorii la haine și încălțăminte, am vrut să proiectez și să-mi imaginez piese care servesc drept armură preferată pentru oricine recunoaște puterea stilului individual și trăiește liber și asumat”, a mai spus soția lui Jay Z. 

Foto: Profimedia / Instagram

citește și...