Dieta lui Beyonce. Cum a slăbit vedeta 30 de kilograme într-o lună

05.08.2019, 17:34
Dieta lui Beyonce. Cum a slăbit vedeta 30 de kilograme într-o lună
Beyonce a slăbit 30 kg în doar o lună

Beyonce a reușit să slăbească spectaculos de fiecare dată când și-a propus, iar după nașterea gemenilor a scăpat de 30 de kilograme în doar o lună.

În documentarul „Homecoming”, care prezintă viața artistei, Beyonce a abordat subiectul dietei pe care a ținut-o după ce a născut.

Artista a dezvăluit că a fost un regim destul de drastic, pentru că a renunțat la carbohidrați, alcool, zahăr, carne, produse lactate și pește. 

„M-am limitat și îmi era foame”

„M-am limitat să nu mănânc pâine, zahăr, produse lactate, pește sau alcool. Și îmi era foame! Deși îmi place să mănânc, era necesar să slăbesc repede pentru că am filmat în două ipostaze: 16 respectiv 36 de ani, la doar două săptămâni distanță”, a povestit Beyonce.

Deși a reușit să slăbească 30 kg în doar o lună și să ajungă la silueta inițială, vedeta a declarat că nu ar mai repeta niciodată experiența. 

A apelat la o băutură foarte eficientă în slăbit

Pe lângă alimente sănătoase și hipocalorice, aliatul pe care l-a avut artista în lupta cu kilogramele este o băutură, pe care ți-o poți prepara ușor acasă.

Iată de ce ingrediente ai nevoie:

3 litri de apă

o cană de suc de lămâie

o cană de sirop de arțar sau de melasă

o linguriță de piper cayenne

Amestecă bine ingredientele și bea între 8 și 12 pahare pe zi, zilnic. 

Pentru rezultate spectaculoase, poți înlocui mesele cu această băutură, însă nu pentru mai mult de 10 zile. În caz contrar, te poți confrunta cu probleme de sănătate. 

citește și...