Betty Salam face dezvăluiri emoționante despre Roxana Dobre. ”Am văzut-o pe mama mea, aceeași voce, același chip. Tatăl meu nu a găsit-o întâmplător”

02.08.2022, 17:53

Betty Stoian, fiica artistului Florin Salam, a făcut mărturisiri  emoționante despre perioada în care mama ei a murit. Artista a vorbit despre cât de afectată a fost de această tragedie. Vedeta  a dezvăluit că, în nenumărate rânduri, i-a simțit prezența mamei ei și îi vede chipul sau îi aude vocea, atunci când o întâlnește pe soția tatălui ei. ”Am văzut-o pe mama mea, aceeași voce, același chip. Tatăl meu nu a găsit-o întâmplător”.

Betty Stoian, fiica artistului Florin Salam, a vorbit în cadrul podcast-ului  „În Oglindă despre regretata sa mamă, cele mai dificile momente din copilărie, cum s-a cunoscut cu partenerul ei și cât de fericită este.

Vedeta a mărturisit că a trecut prin momente extrem de grele când mama ei a murit și nu a văzut-o în ziua în care s-a stins din viață. Artista a văzut imaginile de la înmormântarea mamei ei pe internet și spune că cel care a luat această decizie a făcut un lucru bun, pentru că, astfel, a rămas cu amintirile frumoase de la cea care i-a dat viață.

”Eu nu am văzut-o pe mama mea când a murit”

”Am simțit înainte cu o săptămână să moară mama mea. M-am simțit vinovată. La un moment dat mă gândeam: Eu asta îmi doresc? Eram foarte mică. Aveam 7 ani. Vedeam tot momentul, tot ce s-a întâmplat.(…) Când eu știam că ea este în spital pentru a se face bine, eu mi-aș fi dorit tare mult atunci să fi mers la ea. Nu am fost. Eu nu am văzut-o pe mama mea nici când s-a întâmplat atunci cu ea, când a murit. Eu nu am văzut-o, și îi mulțumesc celui care a luat decizia asta. A făcut bine că nu am văzut-o pe mama mea în momentul ăla. Nu voiam să rămân cu o amintire urâtă. Eu o știu pe mama mea cu zâmbetul pe buze, o știu pe mama mea cu o stare de bine, cum era ea, și am rămas cu imaginea asta.”, a povestit Betty Salam pe YouTube.

Artista a mai mărturisit că locul mamei sale nu îl poate înlocui nimeni, atât în viața ei și a fratelui, cât și în viața tatălui ei, însă spune că Roxana Dobre nu a apărut accidental în viața artistului Florin Salam. Betty Stoiam a dezvăluit că a avut momente în  care i-a văzut chipul mamei ei, atunci când o întâlnește pe soția tatălui ei și spune că nimic nu este întâmplător.

”Roxana a venit în fața mea. Am văzut-o pe mama mea, aceeași voce, același chip. Tatăl meu nu a găsit-o întâmplător”

”Când pățesc ceva, am nevoie de un sfat, prima persoană pe care o sun este Roxana. Nu pe tatăl meu, cu toate că tatăl meu a început să fie gelos. Suntem foarte apropiate și nimic nu este întâmplător. Și îți spun și de ce. Mulți spun că noi semănăm. Nimic nu este întâmplător. Îmi aduc aminte că tatăl meu a fost plecat cu Roxana în America, s-au întors, eram acasă la ei și făceam ceva de mâncare. Roxana a venit în fața mea și, îți jur, că am văzut-o pe mama mea, aceeași voce, același chip. Am momente de genul asta. Iar tatăl meu nu a găsit-o întâmplător pe Roxana”.

citește și...