Betty Salam, despre momentul în care și-a pierdut mama. ”Am simţit că îmi fuge pământul de sub picioare”

01.01.2021, 12:07
Betty Salam, despre momentul în care și-a pierdut mama. ”Am simţit că îmi fuge pământul de sub picioare”
Betty Salam, despre momentul în care și-a pierdut mama. ”Am simţit că îmi fuge pământul de sub picioare”

Betty Stoian, fiica celebrului manelist Florin salam, și-a amintit de cel mai dificil moment din viața ei, când mama sa s-a stins din viață.

Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, și-a pierdut mama în urmă cu mulți ani. Despre acest moment extrem de greu din viața sa și-a adus aminte vedeta în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

„Nu eram acasă când s-a întâmplat, eram la prietenul tatălui meu, tata ne-a dus acolo să stăm cât el era cu mama în spital. Şi eu, şi fratele meu, am fost ţinuţi departe de tot ceea ce se întâmpla. Tata ne-a anunţat, a fost un şoc, nu îmi venea să cred. Din acel moment am simţit că m-am maturizat foarte mult. Aveam 7 ani când mama a murit, nu pot nici acum să spun ce am simţit. Am simţit că îmi fuge pământul de sub picioare. Lucrurile acestea nu se explică, doar cine trece prin aşa ceva poate să înţeleagă. De la mama am moştenit simplitatea, suntem oameni simpli şi modeşti. Tata ne-a ajutat foarte mult să trecem peste suferinţă. În fiecare zi simt lipsa mamei mele…”, a mărturisit Betty Salam, citată de spynews.ro.

Betty Salam, declarații despre soțul său

Betty Stoian este căsătorită cu Cătălin Vișănescu, împreună cu care are un băiețel, Matthias.

În interviul pentru Antena Stars, fiica lui Florin Salam a făcut și declarații despre partenerul ei de viață.

„Cătălin m-a atras prin comportamentul lui. M-a cucerit cu felul lui de a fi. Chiar dacă el este mult mai mare decât mine, mi se părea aşa… că gândeşte ca un copil. M-a învăţat să văd viaţa diferită, mai frumoasă. Cătălin m-a învăţat să vreau să ies afară din casă, m-a învăţat să zâmbesc, din nou. M-a învăţat să iubesc viaţa. I-am spus tatălui pentru că voiam să mă asigur, să mă sfătuiesc, nu voiam să apară ceva în presă, iar tata să nu ştie. Prima dată, tata m-a întrebat cu cât este el mai mare decât mine. Ca orice tată, a fost puţin rezervat la început. Când a venit să-l cunoască pe tata, Cătălin a venit îmbrăcat cu costum, cravată. Tata nu l-a luat aşa direct din prima, l-a mai lăsat. Acum se înţeleg foarte bine şi mă bucur că a înţeles că este un băiat destul de bun pentru mine”, a spus fiica lui Florin Salam.

citește și...