Berna și Philip de la ‘Puterea dragostei’ s-au împăcat! ‘Silicoanele mi-au adus iubitul’

28.10.2020, 19:22
Berna și Philip de la 'Puterea dragostei' s-au împăcat! 'Silicoanele mi-au adus iubitul'
Berna și Philip de la 'Puterea dragostei' s-au împăcat! 'Silicoanele mi-au adus iubitul'

În urmă cu nici o săptămână, Berna, fosta concurentă la ‘Puterea dragostei’ în sezonul 2, a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul bustului. Blondina și-a pus silicoane.

Bernadett de la ‘Puterea dragostei’ și-a mărit sânii! De câteva zile, tânăra a fost externată din spital și a ajuns acasă.

Berna și-a pus silicoane

‘Îmi este mai dificil să fac activitățile pe care le făceam înainte. Nu am dureri, deloc, medicul Pascal Dameh, cel care m-a operat, mi-a spus că nu voi fi în cea mai bună formă și mi-a spus că trebuie, o perioadă, să fiu foarte atentă la ceea ce fac, să nu depun efort, pentru ca recuperarea să fie una rapidă și fără probleme.

Mi-a explicat, pas cu pas, totul ce am de făcut, l-am ales pe el pentru că mi-a explicat niște lucruri, așa cum trebuie.Oricum, încă nu mi-am dat jos bustiera, sunt nerăbdătoare să văd și eu rezultatul’, a spus Berna pentru Wowbiz.

Surpriza a fost când a constatat că fostul ei iubit, Philip, a căutat-o și este mai grijuliu cu ea în această perioadă. Mai mult de atât, cei doi s-au împăcat, după ce tânărul a înșelat-o.

L-a iertat pe Philip

‘Philip este lângă mine tot timpul, are grijă să nu îmi lipsească nimic. Mă îngrijește… Tot la el am ajuns, dar unde altundeva? Pentru că doar cei care te iubesc au grijă de tine. Și noi chiar ne iubim. Da, acum suntem foarte bine, mă simt împlinită, fericită’, a mai adăugat blondina.

În plus, relația lor merge acum ca pe roate, după ce în urmă cu câteva săptămâni, cei doi foști concurenți de la ‘Puterea dragostei’ se despărțeau cu mare scandal.

‘Simt că lucrurile merg în direcția pe care mi-o doresc. M-am operat, mă simt bine, sunt încântată de cum sunt, ca volum, sânii, iar Philip e mai atent ca niciodată cu mine. Ce să mai îmi doresc. Aș punea spune că silicoanele mi-au adus iubitul înapoi, și așa el era atras de busturile mari’, a mai declarat fosta concurentă a show-ului matrimonial de la Kanal D.

 

citește și...