FOTO. Berna de la ‘Puterea dragostei’ și-a mărit bustul! Primele imagini cu fosta concurentă după operație

22.10.2020, 19:57
FOTO. Berna de la 'Puterea dragostei' și-a mărit bustul! Primele imagini cu fosta concurentă după operație
Berna de la 'Puterea dragostei' și-a mărit bustul! Primele imagini cu fosta concurentă

Berna de la ‘Puterea dragostei’ și-a mărit bustul! Fosta concurentă a show-ului matrimonial de la Kanal D și-a anunțat fanii că și-a pus silicoane și le-a arătat imagini cu noile dotări.

Zilele trecute, Berna de la ‘Puterea dragostei’ s-a filmat în cabinetul medicului estetician, precizând că va intra în operație. Blondin a decis că a venit momentul pentru o schimbare radicală. Zis și făcut.

Berna de la ‘Puterea dragostei’ și-a pus silicoane

Tânăra și-a făcut implant mamar! La scurt timp după ce a suferit intervenția chirurgicală, Berna a făcut primele declarații despre starea ei de sănătate.

“Vreau să vă spun că acum am ieșit din operație și încă sunt puțin amețită, dar mă simt bine! Abia aștept să revin cu mai multe vești și să vedeți rezultatul. Am trecut cu bine peste această operație!”, a declarat Berna pe Instagram.

S-a despărțit de Philip, fostul ei logodnic

Berna de la ‘Puterea dragostei’ a format un cuplu cu Philip, concurent și el în competiția de la Kanal D. Tânărul o ceruse de soție în Turcia, însă au ajuns să se despartă. Blondina l-a acuzat pe Philip că a înșelat-o în repetate rânduri, motiv pentru care a devenit geloasă.

„Eu i-am spus că aș dori să-și schimbe comportamentul față de mine, să fie mai deschis și să comunicăm pentru că în ultima perioadă nu prea am fostdeschiși unul cu altul și aș vrea să ne spunem ce ne apasă”, a declarat Berna, la ‘Teo Show’.

Philip își dorea să se împace cu Berna

‘Ea e fată de casă, face curat, face tot, dar o strică mult geloziile. Dacă nu ar fi geloziile ar fi totul perfect. Atât, altceva nu are, dacă s-ar opri din gelozii ar fi perfect’, a declarat fostul concurent de la ‘Puterea dragostei’, la Kanal D.

‘Iubito, să știi că eu te aștept acasă. Te iubesc mult în continuare și te voi iubi mereu, o să fii soția mea în continuare, eu te accept așa cum ești, numai să schimbi geloziile astea și totul va fi bine între noi și o să ne propunem nunta aia de vis, o să avem copiii ăia frumoși și o să avem cea mai frumoasă familie, așa cum ne-am propus-o noi. Te iubesc mult de tot!, spunea Philip Bernei, în direct la Kanal D, în urmă cu mai bine de o săptămână.

citește și...