Berna și Philip de la ‘Puterea dragostei’ se pregătesc de nuntă! Când va avea loc evenimentul

31.07.2020, 21:59
Berna și Philip de la 'Puterea dragostei' se pregătesc de nuntă! Când va avea loc evenimentul

Nu au reușit să câștige ‘Puterea dragostei’, sezonul 2, dar au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din casă. Berna și Philip au demonstrat tuturor că se iubesc, iar acum se pregătesc de nuntă.

În urmă cu o lună, tânărul și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe blondină.

Cu ajutorul staff-ului de la ‘Puterea dragostei’, Philip și Berna au avut parte de o întâlnire romantică pe marginea Bosforului. Cererea în căsătorie a avut loc sub ochii curioși ai celorlalți concurenți din casă.

A cerut-o de soție în Turcia

‘Iubita mea, te iubesc foarte mult, îți mulțumesc că ești lângă mine,că mă iubești. Că mă protejezi și că ești cu tot sufletul alături de mine. Cu tine vreau să am cei mai frumoși copii, cea mai frumoasă familie, să îmbătrânim amândoi frumos, de mână. Simt că lângă tine vreau să rămân toată viața! Tu ești persoana pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Ești jumătatea mea. Te iuubesc’, i-a spus Philip Bernei.

După terminarea emisiunii, cei doi îndrăgostiţi au planuri mari de viitor. Philip a detaliat că nunta cu Berna va avea loc în 2021.

”La anu’, facem nunta cu doamna Andreea (Andreea Mantea). La anu’, se strigă darul! Noi am vrut să o facem anul acesta, dar dacă a fost problema cu pandemia, am amânat. Doream ca evenimentul să fie în august sau septembrie, să nu fie nici cald, nici frig, să fie vremea OK. Vrem să facem totul ca la regi și regine, să fie cu trăsură, ca un basm, să fie frumos, un moment unic. Așa mi-am imaginat întotdeauna. Pe ea să o văd într-o rochie de prințesă, eu să fiu într-un costum, un cavaler pe un cal alb”, a dezvăluit Philip, conform WOWbiz.ro.

S-au certat cu Ligi

În emisiune, Berna și Philip au avut mai multe certuri cu Ligi. Ba mai mult, cele două concurente ‘Puterea dragostei’ de la s-au luat la bătaie din cauza tânărului.

Și-au spus cuvinte grele, s-au înjurat și s-au amenințat reciproc. Ca să aplaneze conflictul, a fost nevoie de intervenția fetelor și a personalului din staff.

Berna: Dacă-ți dau una, nu știu ce-ți fac. Îți cade acidul din față
Ligi: Hai, hai, să-mi dai una.
Philip: Încetează. O să-ți dea. Termina și tu.

citește și...