Berna de la ‘Puterea dragostei’, pregătiri pentru nunta cu Philip! A probat rochia de mireasă

23.08.2020, 15:41
Berna de la 'Puterea dragostei', pregătiri pentru nunta cu Philip! A probat rochia de mireasă
Berna de la 'Puterea dragostei', pregătiri pentru nunta cu Philip! A probat rochia de mireasă

Berna și Philip, foști concurenți ai emisiunii ‘Puterea dragostei’, se pregătesc de marele eveniment. Cei doi au planificat nunta în 2021, însă au început deja pregătirile. În special Berna, care a probat una dintre rochiile de mireasă pe care și le-ar dori pentru ziua cea mare.

Berna și Philip nu au reușit să câștige marele premiu de la ‘Puterea dragostei’, însă la întoarcerea în România au rămas împreună și recunosc că se iubesc mai mult ca oricând.

Berna de la ‘Puterea dragostei’ a probat rochia de mireasă

De curând, blondina a realizat un pictorial inediat în rochie de mireasă. Rochia pe care a purtat-o Berna a fost decorată cu pietre prețioase și perle. Întreaga ținută i-a scos în evidență silueta impecabilă logodnicei lui Philip.

Philip a cerut-o de soție pe Berna în timp ce se aflau în Turcia, chiar înainte de sfârșitul sezonului 2 al emisiunii ‘Puterea dragostei’. Mai mult de atât, cei doi se gândesc chiar și la un copil.

‘Iubita mea, te iubesc foarte mult, îți mulțumesc că ești lângă mine,că mă iubești. Că mă protejezi și că ești cu tot sufletul alături de mine. Cu tine vreau să am cei mai frumoși copii, cea mai frumoasă familie, să îmbătrânim amândoi frumos, de mână. Simt că lângă tine vreau să rămân toată viața! Tu ești persoana pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Ești jumătatea mea. Te iubesc’, i-a spus Philip Bernei când a cerut-o în căsătorie.

Se căsătoresc peste un an

Philip a detaliat că nunta cu Berna va avea loc în 2021.

”La anu’, facem nunta cu doamna Andreea (Andreea Mantea). La anu’, se strigă darul! Noi am vrut să o facem anul acesta, dar dacă a fost problema cu pandemia, am amânat. Doream ca evenimentul să fie în august sau septembrie, să nu fie nici cald, nici frig, să fie vremea OK. Vrem să facem totul ca la regi și regine, să fie cu trăsură, ca un basm, să fie frumos, un moment unic. Așa mi-am imaginat întotdeauna. Pe ea să o văd într-o rochie de prințesă, eu să fiu într-un costum, un cavaler pe un cal alb”, a dezvăluit Philip, conform WOWbiz.ro.

citește și...