Benone Sinulescu, prădat de hoți. ”Nu am văzut aşa ceva”

19.04.2021, 11:03
Benone Sinulescu, prădat de hoți. ”Nu am văzut aşa ceva”
Benone Sinulescu, prădat de hoți. ”Nu am văzut aşa ceva”

Cântărețul de muzică populară Benone Sinulescu, în vârstă de 83 de ani, a fost prădat de hoţi.

Benone Sinulescu și soția sa s-au stabilit de mai mulți ani la Bârzava, Arad. Într-o noapte, hoţii au intrat în grădina artistului şi au distrus totul.

„O să am şi anul acesta o producţie frumoasă de roşii. Am avut anul trecut roşii de un 1,4 kg. Sunt campion, nu? Am un solar foarte frumos, dar nişte bandiţi au intrat acolo şi au rupt tot, tot, tot. Mi-au spus nişte vecini pe aici. Au smuls tot, nici nu se cunoştea că a fost acolo vreo plantă. Nu am văzut aşa ceva. Şi atunci am făcut o instalaţie de lumini, de alarmă, că atât ne mai trebuia. Noi ştim cu siguranţă cine a fost, mai bine îi blestemi că şi-au bătut joc de… mă rog. Am şi în jur de 100 de pomi fructiferi, meri, peri”, a povestit îndrăgistul solist de folclor la Antena Stars, citat de click.ro.

„Eu sunt artist, ea este inginer, dar ea munceşte foarte mult, este foarte pricepută, este fantastică, îi place, are mare satisfacţie atunci când se duce acolo în grădină şi controlează şi solarul, şi partea liberă a naturii şi nouă ne place, ce să mai vorbim. Suntem doi nebuni! Avem în spatele casei o grădină mare şi în faţă avem tot felul de flori, tot felul de rarităţi. Mă rog la Dumnezeu să le meargă bine. Eu şi soţia mea le îngrijim, dar greul ea îl rezolvă că îi place mai mult, mai ales în grădina de legume”, a mai spus acesta.

Relație de patru decenii cu Elena

Deși de-a lungul anilor a avut numeroase admiratoare, Benone Sinulescu a fost cucerit definitiv doar de o singură femeie, soția sa, Elena, cu care are o relație de 40 de ani.

”Este vorba despre Elena, absolventă de Chimie Alimentară. Leni mi s-a părut o ardeleancă mai… băţoasă, s-a ţinut tare. Un an de zile am încins telefoanele cu vorbuliţe multe şi de toate genurile, dar şi cu oprelişti”, mărturisea binecunoscutul interpret de muzică populară într-un interviu.

Benone Sinulescu nu are copii. Soția sa a pierdut mai multe sarcini de-a lungul vremii. ”Pe Leni am cunoscut-o prin intermediul regretatei Ileana Sărăroiu, care a invitat-o la masă, după un spectacol. Ne-am înţeles bine, încă de la început. Ne iubim şi acum. Soţia este cel mai bun critic al meu. Câteodată ne mai şi contrazicem. Ea s-a ferit totdeauna să iasă în faţă, nu i-a plăcut să iasă în evidenţă. Nu avem copii, ea a pierdut câteva sarcini”, dezvăluia celebrul artist.

citește și...