Cine este soția lui Benone Sinulescu. ”S-a spus că am ucis-o cu toporul!”

25.05.2020, 13:35
Cine este soția lui Benone Sinulescu. ”S-a spus că am ucis-o cu toporul!”

Renumitul interpret de muzică populară Benone Sinulescu a povestit despre zvonurile care au existat la un moment dat despre el și partenera sa de viață.

Cântărețul de muzică populară Benone Sinulescu, în vârstă de 83 de ani, are în spate o carieră de excepție, dar și numeroase povești, care mai de care mai spectaculoase.

La un moment dat, în era comunistă, despre cel alintat Nea Bani s-au spus povești șocante. S-a zvonit că și-a omorâ soția cu toporul.

”Oamenii au o imaginație bolnavă. Nici azi nu știu cine a scornit toate acestea… S-a spus despre mine că mi-am omorât soția cu toporul, că am doar un plămân sau că am făcut pușcărie. Veneau la mine la spectacole și ziceau ”cămașa aceasta o am de la tine, de când am făcut pușcărie. Tu dormeai în patul de jos, iar eu în cel de deasupra”. Spuneau asta de față cu mulți oameni. Poate unii chiar au crezut! Alții afirmau că mă cunosc din armată, ori eu nici nu am făcut armata!”, mărturisea Benone Sinulescu într-un interviu pentru click.ro.


Relație de 4 decenii cu Elena

Deși de-a lungul anilor a avut numeroase admiratoare, Benone Sinulescu a fost cucerit definitiv doar de o singură femeie, soția sa, Elena, cu care are o relație de 40 de ani.

”Este vorba despre Elena, absolventă de Chimie Alimentară. Leni mi s-a părut o ardeleancă mai… băţoasă, s-a ţinut tare. Un an de zile am încins telefoanele cu vorbuliţe multe şi de toate genurile, dar şi cu oprelişti”, mărturisea binecunoscutul interpret de muzică populară.


Soția a pierdut mai multe sarcini

Benone Sinulescu nu are copii. Soția sa a pierdurt mai multe sarcini de-a lungul vremii.

”Pe Leni am cunoscut-o prin intermediul regretatei Ileana Sărăroiu, care a invitat-o la masă, după un spectacol. Ne-am înţeles bine, încă de la început. Ne iubim şi acum. Soţia este cel mai bun critic al meu. Câteodată ne mai şi contrazicem. Ea s-a ferit totdeauna să iasă în faţă, nu i-a plăcut să iasă în evidenţă. Nu avem copii, ea a pierdut câteva sarcini”, dezvăluia celebrul artist pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...