Bella Santiago, pregătită să devină mămică pentru a doua oară. Vedeta a dezvăluit sexul viitorului bebeluș

06.05.2022, 17:46
Bella Santiago, pregătită să devină mămică pentru a doua oară. Vedeta a dezvăluit sexul viitorului bebeluș
Bella Santiago, despre fiica ei. ”Când mergem în oraș, oamenii au impresia că suntem surori”

Bella Santiago își dorește să devină mamă pentru a doua oară și să aducă pentru fetița ei încă un frățior sau o surioară. „Da! Vrem să facem copil!(….) Lucrăm!”, a spus râzând vedeta de la Teo Show. Cântăreața a dezvăluit sexul viitorului bebeluș.

Cântăreața are o căsnicie frumoasă alături de Nicolae Ionuț Grigore și se declară o femeie fericită și împlinită. Bella Santiago a dezvăluit recent că își mai dorește un copil și este pregătită să devină mamă pentru a doua oară. Artista spune că ea a fost singură la părinți așa că ar vrea ca fiica ei să fie înconjurată de mai mulți frați.

Vedeta spune că ea și Nicolae Ionuț Grigore sunt pregătiți să facă acest pas.

Cântăreața a dezvăluit sexul viitorului bebeluș

„Da! Vrem să facem copil!(….) Lucrăm! Eu vreau băiat și fată! Vreau gemeni acuma(…) Eu sunt singură la părinți”, a spus Bella Santiago, potrivit WOWbiz.ro.

Și Nicolae Ionuț Grigore își dorește un copil și așteaptă cu nerăbdare momentul cel mare.

Ce spune soțul vedetei

„Sunt încă câteva chestii de rezolvat și plus că avem o viață agitată(…) e mai greu acum(…) Eu sunt de părere că dacă o să mai avem unul, foarte bine, dacă nu, nu aș vrea să mă apuc să forțez să se întâmple treaba asta. Când forțezi lucrurile, înseamnă că organismul nu e pregătit pentru așa ceva!”, a declarat și Nicolae Ionuț Grigore.

Frumoasa artistă a dezvăluit cum a fost cucerită de soțul ei într-o perioadă în care aceasta era copleșită de probleme.

,,Când l-am văzut am spus că nu e genul meu (…) M-am îndrăgostit de felul lui de a fi. Glumește mult și mă face să râd. Mi-a plăcut cum e el ca om. M-a păcălit că știe să cânte la chitară și m-am îndrăgostit de el.”, a mărturisit Bella Santiago.

Bella Santiago mai are o fetiță dintr-o relație anterioară, Tatăl copilului a părăsit-o imediat după naștere.

„M-am îndrăgostit de un bărbat care era în armată, aveam 20 de ani. El venea două zile acasă pe lună, așa am avut o relație de un an, timp în care am rămas însărcinată. După ce am născut-o, a cunoscut-o, a plecat din nou la război, în Afganistan și mi-a promis că după o săptămână va reveni. Am așteptat o săptămână, un an și nu am mai auzit nimic de el. Am zis că merg mai departe, că sunt puternică și că îmi voi crește singură fata. A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam, nu știam dacă mai vine acasă… A fost foarte, foarte greu…”, povestește Bella Santiago.

citește și...