Becky G s-a logodit. Cine este viitorul soț al artistei latino. “Locul nostru pentru totdeauna”

10.12.2022, 17:30

Becky G se căsătorește! Cântăreața, actrița și femeia de afaceri a intrat pe rețelele de socializare pe 9 decembrie pentru a împărtăși vestea. Cântăreața “Mamiii” a confirmat că s-a logodit cu iubitul ei de mult timp, fotbalistul Sebastian Lletget. “Locul nostru pentru totdeauna”, a legendat ea postarea.

Artista premiată, în vârstă de 25 de ani, a împărtășit un carusel de fotografii care oferă o imagine a momentului special, care pare a fi o cerere în căsătorie pe malul oceanului. “Locul nostru pentru totdeauna”, a legendat ea postarea. Una dintre instantanee surprinde exact momentul în care Lletget se află într-un genunchi. O altă fotografie îi arată, de asemenea, pe viitorii soț și soție pozând pentru un selfie, în timp ce Becky G împărtășește prima imagine a inelului ei de logodnă de formă ovală.

Becky G și sportivul în vârstă de 30 de ani au început să se întâlnească în 2016, după ce s-au cunoscut prin intermediul colegei sale din “Power Rangers”, Naomi Scott. Potrivit cântăreței, soțul lui Scott, Jordan Spence, și Sebastian au fost colegi de echipă.

Cine este fotbalistul Sebastian Lletget

Lletget joacă pentru clubul FC Dallas din Major League Soccer; el a jucat pentru LA Galaxy și New England Revolution. De asemenea, el este membru al echipei naționale de fotbal masculin a Statelor Unite.

În 2021, Becky G a împărtășit imaginile din dimineața de după ce iubitul ei a câștigat Gold Cup alături de coechipierii săi într-un meci cu nervi tari împotriva Mexicului.

Fotografii romantice

“O partidă în trei de sărbătoare și un mic dejun de campioni. Ce se întâmplă în Vegas ajunge pe internet”, a scris Becky la imagini, etichetându-l pe Lletget și adăugând un emoji cu un trofeu de aur. În prima fotografie, cuplul poate fi văzut pecetluindu-și dragostea cu un sărut în timp ce este înconjurat de vafe, fructe, produse de patiserie, cafea și trofeul CONCACAF Gold Cup. A doua imagine o arată pe cântăreața de la “Sin Pijama” alături de Sebastian în pat, despărțiți de cupă.

citește și...