Beckham, deschis la negocieri pentru a cumpăra Manchester United

24.11.2022, 20:03

Să-l vedem pe David Beckham ca unul dintre noii proprietari ai lui Manchester United nu este atât de departe pe cât pare. Glazerii au scos la vânzare clubul de pe Old Trafford, iar fostul fotbalist este deschis la negocieri pentru a-l prelua. Fostul jucător englez ar putea face parte dintr-o companie de investiții care să cumpere clubul după ce Glazers l-a scos la vânzare.

Potrivit unor informații apărute în presa engleză, Beckham a declarat că este deschis la discuții cu orice potențial cumpărător al lui Manchester United. Fostul fotbalist nu și-ar putea permite să cumpere de unul dintre giganții din Premier League pe cont propriu, dar ar putea face parte dintr-un parteneriat de investiții pentru a cumpăra clubul.

The Times relatează că Beckham este deschis la discuții cu potențialii ofertanți pentru Manchester United. Fostul jucător al Diavolilor Roșii și-ar dori să se întoarcă la clubul care i-a fost club și unde s-a format ca jucător din tinerețe, transmite marca.com.

Mai mulți investitori l-au contactat deja pe Beckham în trecut

Relația sentimentală a lui Beckham cu United și afecțiunea fanilor i-ar putea face pe cei de la Glazer, când va fi vorba de vânzare, să opteze pentru societatea de investiții în care joacă fostul jucător.

The Times mai relatează că mai mulți investitori l-au abordat pe Beckham în trecut, dar discuțiile nu s-au concretizat niciodată. Potrivit raportului, fostul căpitan al Angliei este acum mai deschis ca niciodată la negocierea unei înțelegeri, United confirmând marți că proprietarii americani sunt dispuși să vândă clubul.

Familia Glazer ar fi dispusă să vândă clubul

Familia Glazer, care s-a confruntat cu o opoziție semnificativă în timpul mandatului său, a anunțat marți că ar fi dispusă să vândă clubul după 17 ani în care a fost proprietara lui United.

În declarația lor, actualii proprietari ai formației de pe Old Trafford au precizat că vor lua în considerare toate opțiunile, inclusiv “noi investiții în club, o vânzare sau alte tranzacții”.

citește și...