Bebe Cotimanis face dezvăluiri din cariera sa. ”Am lucrat puţin şi la nişte detalii de la Casa Poporului

27.10.2020, 09:33
Bebe Cotimanis face dezvăluiri din cariera sa. ”Am lucrat puţin şi la nişte detalii de la Casa Poporului
Bebe Cotimanis face dezvăluiri din cariera sa. ”Am lucrat puţin şi la nişte detalii de la Casa Poporului

Actorul Bebe Cotimanis a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute din cariera sa profesională. Acesta a urmat cursurile Liceului de Arhitectură și a lucrat la construcția unor blocuir din mai multe cartiere bucureștene și la Casa Poporului.

Pe Bebe Cotimanis publicul îl cunoaște din postura de actor, însă cu ani în urmă acesta a lucrat și ca arhitect, după cum a mărturisit în cadrul unui interviu pentru Adevărul. ”Am ajuns nişte proiectanţi chiar foarte buni. Mulţi s-au răspândit prin ţară şi mulţi dintre noi am lucrat la proiecte în Bucureşti. Am ajuns să proiectăm, alături de arhitecţi, lucruri cu care mă mândresc”, a spus actorul.

”Am lucrat la blocurile care s-au construit pe Calea Moşilor, la câteva din Pantelimon, la Casa Pionierilor. Am lucrat puţin şi la nişte detalii de la Casa Poporului. Dar arhitectura era, totuşi, o meserie plictisitoare, date fiind standardele impuse, adică suprafeţe mici pentru apartamente, ornamente pe blocuri. Stăteam mai mult să zgâriem blocurile, să facem un fel de basoreliefuri, pentru a le înfrumuseţa”, a adăugat el.

Ce spune Bebe Cotimanis despre plecarea de la Pro TV

Bebe Cotimanis și-a împrumutat vocea, de-a lungul anilor, reclamelor făcute pentru promovarea emisiunilor și filmelor de la PRO TV. Actorul a fost ”vocea” Pro TV timp de 25 de ani, încă de la lansarea postului.

Acum, începând din data de 5 octombrie, Bebe Cotimanis este ”vocea” Prima TV. De asemenea, acesta va putea fi auzit şi la Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K, televiziuni care fac parte din același grup.

În interviul menționat, Bebe Cotimanis a făcut și declarații despre plecarea sa de la Pro TV. ”Am 25 de ani de Pro TV, poate fac încă 25 de Prima TV. Mă, eu am rămas la litera P, până una alta, n-am plecat în altă parte. Ştii care e treaba? Eu am fost foarte lipit de Pro TV şi – cum să spun? – face parte din viaţa mea, nu neg. La început, eu simţeam că Pro TV e al meu. Serios vorbesc, mă consideram în parteneriat cu Sârbu (n.r. – Adrian Sârbu, fostul patron al televiziunii). La un moment dat, am simţit că nu prea mai e al meu. Le urez bucurie colegilor mei, să le fie bine acolo. Şi eu mă simt bine aici, pentru că e un soi de pionierat care se face. Îmi place să încep lucruri, parcă încep un spectacol nou. Am dat de nume foarte ca lumea aici, la Prima TV. Oamenii sunt deschişi şi patronii sunt mişto. Şi Prima TV va fi o construcţie foarte frumoasă, iar eu simt asta şi voi da cât se poate de mult”, a explicat actorul.

citește și...