Cum a reacționat George Burcea după ce a aflat că Andreea Bălan ar fi vrut să reia legătura cu fostul iubit

17.05.2020, 12:26
Cum a reacționat George Burcea după ce a aflat că Andreea Bălan ar fi vrut să reia legătura cu fostul iubit

În urmă cu câteva zile au apărut zvonuri conform cărora Andreea Bălan ar fi reluat legătura cu fostul ei iubit, Keo. Cei doi s-au despărțit în 2014 după o relație de 8 ani.

Recent, artista a apreciat o postare de pe contul de Instagram al lui Keo, iar spiritele s-au reaprins. Actuala iubită a lui Keo, Misty, a luat foc și a decis să vadă cu ochii ei dacă este adevărat ce se vorbește.

Misty a mărturisit că nu știe intențiile Andreei Bălan, dar crede că solista îl apreciază pe fostul ei iubit din punct de vedere profesional.

În schimb, Andreea Bălan a ținut să facă unele precizări referitoare la o presupusă împăcare cu fostul ei partener, Keo.

‘Vreau să dezmint faptul că sunt interesată să mă împac cu fostul meu iubit. Nu mă interesează nimeni din trecutul meu, nu mă reîntorc unde am mai fost. Nu am sentimente pentru niciun fost partener, dar asta nu înseamnă că nu pot aprecia o reprezentație muzicală. Iar persoanelor care vor să își facă reclamă pe spatele meu, le sfătuiesc să tacă și să rămână în anonimat, că un like nu a omorât pe nimeni. Să nu mai fie geloase și să își vadă de viețile lor. Să stea liniștite acolo, pentru că nu vreau să mă împac cu nimeni’, a spus Andreea Bălan, scrie Impact.ro.

În prezent, Andreea Bălan se află în proces de divorț cu tatăl fiicelor sale, George Burcea. Actorul a avut, însă, și o reacție vizavi de faptul că fosta lui soție ar fi reluat legătura cu Keo.

‘George este cât se poate de împăcat cu decizia lui și chiar își dorește ca Andreea să își refacă viața alături de un alt bărbat, în speranța că așa se va liniști. Se aștepta ca ea să înceapă să reia legătura cu foștii iubiți sau să apară personaje noi în peisaj. Adică se aștepta să facă ceva prin care să încerce să îi stârnească gelozia, însă nu este cazul. Din contră, chiar i se pare deplasat faptul că Andreea a băgat ceartă între Keo și Misty’, au mărturisit surse din anturajul acestuia, pentru Impact.ro.

citește și...