Bărbatul care și-a înșelat soția cu o refugiată ucraineană o părăsește în timp ce poliția a fost chemată la el acasă. “Nu mai pot suporta abuzurile”

28.09.2022, 13:57

Tony Garnett, în vârstă de 30 de ani, a declarat că a dat-o afară pe Sofiia Karkadym, în vârstă de 22 de ani, după ce s-a “săturat” de comportamentul ei în cele patru luni și jumătate cât au fost împreună. Sofiia Karkadym, care a fugit din războiul din Ucraina în luna mai, spune că are “inima frântă”, după ce relația ei de patru luni cu Tony Garnett s-a prăbușit, lăsând-o, se pare, fără adăpost.

Refugiata ucraineanăă Sofiia Karkadym spune că a rămas fără bani și fără adăpost, după ce povestea ei de dragoste cu britanicul Tony Garnett a luat sfârșit.

Sofiia, în vârstă de 22 de ani, a fugit din Ucraina devastată de război în luna mai și a primit un loc de cazare de la cuplul Tony și Lorna Garnett din Bradford, potivit dailymail.co.uk. 

“Sunt pierdută. Am inima frântă”

Dar în 10 zile, Tony, pe atunci în vârstă de 29 de ani, a fost sedus de Sofiia, potrivit Lornei.

Tony și Sofiia s-au despărțit acum după o ceartă furibundă, iar Sofiia a declarat: “Sunt pierdută. Am inima frântă și încă mai am sentimente pentru Tony”.

“Nu mai pot suporta abuzurile și furia ei”

Cei doi au devenit rapid apropiați după ce ea s-a mutat în casa lui Tony, iar agentul de securitate a decis să o părăsească pe Lorna după ce aceasta “a țipat la Sofiia și a folositt un limbaj dur”.

Tony și tânăra refugiată, originară din Lviv, s-au stabilit împreună acasă și el chiar a vorbit despre posibilitatea de a-și inversa vasectomia pentru a putea avea copii împreună.

Dar acum noua lor relație s-a prăbușit după o ceartă furibundă.

Lucrurile s-au înrăutățit la sfârșitul săptămânii trecute, când el a afirmat că “ea a luat un cuțit și a lovit peretele de mai multe ori”, obligându-l să sune la poliție pentru că era îngrijorat pentru siguranța sa.

“Nu mai pot suporta abuzurile și furia ei”, a declarat el pentru MailOnline.

 Sofiia a fost băgată într-o mașină de poliție

Situația a scăpat de sub control, iar Sofiia a sfârșit prin a fi băgată într-o mașină de poliție în fața cabanei pe care o împărțeau, în timp ce striga “Tony, te iubesc”. Te rog, vino cu mine!”

Poliția a intervenit după ce aceasta a făcut o încercare disperată de a-l recâștiga pe Tony, ascunzându-se în tufișurile din apropierea casei sale.

Sofiia a fost eliberată fără nicio acuzație după ce a fost dusă pentru interogatoriu, dar acum, spune ea, se află într-o situație disperată.

Ea a declarat pentru Daily Mail: “Nu am pe nimeni aici. Nu am casă și nici bani. Nu am prieteni. Stau aici, într-un loc dezgustător în care m-a băgat poliția din Bradford”.

Ea spune că are inima frântă și că încă mai are sentimente pentru Tony, dar a fost avertizată de poliție să nu încerce să îl viziteze sau să îl contacteze telefonic.

“Nu l-am rănit niciodată pe Tony. Nu l-am atacat niciodată”

Respingând acuzațiile potrivit cărora ar fi înfipt un cuțit în peretele cabanei lor închiriate, Sofiia a spus: “Nu l-am rănit niciodată pe Tony. Nu l-am atacat niciodată. Eram foarte supărată din cauza unor lucruri legate de partenera lui, Lorna, și de copiii lor”.

Sofiia spune că acum se va întoarce probabil în fosta ei casă din Ucraina.

La rândul ei, Lorna spune că “nu l-ar primi [pe Tony] înapoi nici într-un milion de ani”.

“Știam că se va sfârși într-un dezastru pentru ei”, a declarat ea pentru The Sun. “Doar că nu credeam că o va face după numai patru luni”.

 

citește și...