Bărbat plecat din carantină, dat de gol de o prostituată pe care nu a plătit-o

22.11.2021, 12:12
Bărbat plecat din carantină, dat de gol de o prostituată pe care nu a plătit-o
Bărbat plecat din carantină, dat de gol de o prostituată pe care nu a plătit-o

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Olt, care trebuia să fie în carantină, după ce s-a întors dintr-o țară cu risc epidemiologic, a fost găsit de jandarmi la o pensiune din Arad. Acesta a fost dat de gol de o femeie care practica prostituția, care a fost nemulțumită că nu s-a înțeles la bani cu el pentru serviciile oferite.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani se întorsese recent dintr-o zonă cu ris epidemiologic ridicat și trebuia să fie în carantină. Acesta a fost depistat de jandarmi în Arad, într-o pensiune, după ce o prostituată a sunat la 112 nemulţumită că nu s-a înţeles cu bărbatul la suma de bani pe care urma să o primească, transmite Hotnews.

„Bărbatul a fost depistat la o pensiune din municipiul Arad, în urma unui apel la 112 efectuat de către o femeie care a reclamat că bărbatul i-ar fi datorat o sumă de bani şi nu mai vrea să-i înapoieze. Jandarmii s-au deplasat la adresa indicată, au identificat cele două persoane, iar în urma verificărilor efectuate au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de tip ‘coronavirus asociat’ şi avea obligaţia legală să stea în carantină la domiciliu 14 zile, până în data de 30 noiembrie inclusiv. Cu privire la urgenţa reclamată, s-a constatat că divergenţele dintre cei doi au pornit de la o neînţelegere privind cuantumul sumei cerute de către femeie pentru anumite servicii oferite”, a precizat Jandarmeria Arad.

Bărbat plecat din carantină, dat de gol de o prostituată pe care nu a plătit-o. Ambii au fost amendați

În urma incidentulu, bărbatul a fost amendat cu 3.000 de lei pentru nerespectarea perioadei de carantinare la domiciliul declarat.

Femeia a fost de asemenea sancţionată contravenţional cu 500 de lei „pentru atragerea de persoane, sub orice formă, săvârşită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obţine foloase materiale”.

citește și...