Un bărbat din Brăila, amendat pentru că cei doi câini ai săi lătrau prea tare

26.09.2021, 13:10
Un bărbat din Brăila, amendat pentru că cei doi câini ai săi lătrau prea tare
Un bărbat din Brăila, amendat pentru că cei doi câini ai săi lătrau prea tare

Un bărbat din Brăila, în vârstă de 66 de ani, a primit o amendă usturătoare din partea poliției. Acesta a fost amendat cu 300 de lei după ce a fost reclamat la poliție că cei doi câini pe care îi are lătrau prea tare și nu a luat măsuri de prevenire a lătrăturilor și zgomotelor, provocând disconfort locuitorilor din vecinătate.

Un bărbat de 66 de ani din Brăila a fost amendat cu 300 de lei de către polițiștii locali după ce vecinii săi s-au plâns că cei doi câini ai acestuia latră zi și noapte.

Polițiștii au mers la adresa indicată de vecinii bărbatului și au constatat că cele reclamate de către vecini se confirmă și l-au amendat pe proprietarul câinilor, relatează Hotnews.

 

Un bărbat din Brăila, amendat pentru că cei doi câini ai săi lătrau prea tare. Ce a transmis poliția

Biroul Biroul de Presă al Poliției Locale Brăila a transmis un comunicat referitor la incidentul respectiv.

”Pentru nerespectarea de către deținătorii de câini a obligației de a lua măsuri de prevenire a zgomotelor provocate de câinii pe care îi dețin, conform H.C.L.M. Brăila nr.19/2014, a fost depistat şi sancţionat contravenţional numitul A. N., în vârstă de 68 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 300 lei. În calitate de deținător a doi câini nu a luat măsuri de prevenire a lătrăturilor și zgomotelor, provocând disconfort locuitorilor din vecinătate”, a transmis Biroul de Presă al Poliției Locale Brăila.

citește și...