Bănel Nicoliță face mărturisiri despre viața sa. ”Nu mai aveam bani de nimic și atunci a trebuit să iau atitudine”

01.04.2022, 11:21
Bănel Nicoliță face mărturisiri despre viața sa. ”Nu mai aveam bani de nimic și atunci a trebuit să iau atitudine”
Bănel Nicoliță face mărturisiri despre viața sa. ”Nu mai aveam bani de nimic și atunci a trebuit să iau atitudine”

Fostul jucătorr de fotbal Bănel Nicoliță, în vârstă de 37 de ani, a acordat un interviu pentru o emisiune de televiziune, unde a făcut declarații despre viața sa. Acesta a explicat de ce a renunțat la proiectul de la Făurei și ce își dorește să facă în viitor. „Nu mai aveam bani de nimic și atunci a trebuit să iau atitudine. Cu siguranță că mă doare sufletul, pentru că e ca o afacere”, a spus acesta.

Fostul jucător de fotbal Bănel Nicoliță a avut parte de o copilărie foarte grea, marcată de numeroase lipsuri. Cu toate acestea a ajuns fotbalist profesionist și a avut o carieră impresionantă. În plan personal, Bănel Nicoliță a divorțat  de Cristina, cu care are doi copii. Cei doi s-au despărțit legal în luna februarie a anului 2020, deși erau separați din 2018.

Fostul mijlocaș al echipei Steaua București (FCSB) a acordat un interviu pentru emisiunea ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, unde a explicat de c e a renunțat la proiectul de la Făurei. a reușit să își ducă echipa din orașul natal până în Liga 3, dar fără sprijinul autorităților locale i-a fost greu să mai susțină echipa.

Bănel Nicoliță face mărturisiri despre viața sa. ”Mi-am băgat și familia, și prietenii și degeaba”

„Nu mai aveam bani de nimic și atunci a trebuit să iau atitudine. M-am întâlnit cu domnul primar, mi-a spus că va încerca să ne ajute. Eu din vară nu voi mai merge acolo. Mi-am băgat și familia, și prietenii și degeaba. Cu siguranță că mă doare sufletul, pentru că e ca o afacere. Eu am vrut să promovez mulți copii”, a declarat Bănel Nicoliță.

Fostul sportiv a afirmat că își deschide o școală de fotbal: „Mă bucur că obiectiv este Școala de Fotbal Bănel Nicoliță. Dacă vreți să aduceți copiii, eu voi fi antrenor, o să-i ajut să ajungă fotbaliști mari. De săptămâna viitoare voi fi alături de copilași, să-i antrenez”.

Bănel Nicoliță face mărturisiri despre viața sa. ”Sunt ferricit. Mi-am găsit liniștea”

Bănel Nicoliță a vorbit și despre viața sa personală: „Sunt fericit. Mi-am găsit liniștea”.

Despre fetițele sale, acesta a spus: „Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt sănătoase. Sunt bucuros că cea mică merge la gimnastică, la Steaua. Cea mare încă nu s-a hotărât”.

citește și...