Băiețelul Mădălinei Manole a împlinit 12 ani. Fratele regretatei artiste nu a putut să-și vadă nepotul

10.06.2021, 12:38
Băiețelul Mădălinei Manole a împlinit 12 ani. Fratele regretatei artiste nu a putut să-și vadă nepotul
Băiețelul Mădălinei Manole a împlinit 12 ani. Fratele regretatei artiste nu a putut să-și vadă nepotul

Băiețelul regretatei cântărețe Mădălina Manole a împlinit 12 ani. Fratele vedetei, Marian Manole, nu a putut să-și vadă nepotul.

Petru Junior, fiul Mădălinei Manole și al lui Petru Mircea, și-a aniversat ziua de naștere. Acesta a împlinit 12 ani în data de 8 iunie. Fratele Mădălinei Manole i-a făcut urări lui petru Junior în mediul online. ”Azi este ziua de naștere a nepotului meu, Petru, băiatul Mădălinei! Îi urez, să fie sănătos, să crească mare și frumos,ca mama lui și toate visele să i se îndeplinească! La multi ani, Petru!”, a scris Marian Manole pe contul său de socializare.

Marian Manole și fiul său, Mihăiță, nu l-au mai văzut pe Petru Junior de când a murit cântăreața, pe 14 iulie 2010, din cauza relațiilor tensionate cu Petru Mircea. ”Am rugat un văr să-l sune! Eu sunt blocat (n.r. pe telefon). Să-l roage să ne primească și pe noi câteva minute duminică, să-i dăm cadourile lui Petru jr, nepotul meu și vărul lui Mihai! Aștept răspuns! Dar nu cred că acceptă! Acum două luni, când am fost la Otopeni, era plin de ură și venin! Mi-a interzis să mai calc pe acolo! Mi-a vorbit urât, atunci, la poartă!”, a declarat Marian Manole pentru click.ro. ”Am zis să nu mă duc neanunțat! Ca să nu-mi mai reproșeze! Dar sunt sigur că nu o să vrea! Știu ce mi-a spus data trecută! Măcar să-l lase pe Mihai să-și cunoască vărul! Individul i-a promis în iarnă lui Mihai, prin mesaje, că după ce trece pandemia o să se gândească la o zi anume! Tot se gândește! Mai e ceva de spus? Nu cred!”, a mai spus acesta.

Dramele prin care a trecut Marian Manole

Marian Manole a trecut prin mari drame de-a lungul anilor. Acesta și-a pierdut sora, Mădălina Manole, în urmă cu zece ani, iar în urmă cu patru ani a încetat din viață și mama sa, Eugenia.

Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor în data de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naștere. Aceasta a ingerat un pesticid puternic. După moartea surorii, Mădălina Manole, Marian Manole a mai trecut printr-o mare suferință. În anul 2017, acesta a pierdut-o pe mama sa, Eugenia, care a fost răpusă de cancer pulmonar.

Tatăl lui Marian Manole, Ion Manole, a încetat din viață anul trecut. Ion Manole a murit în data de 9 septembrie. El a ajuns de urgență la spital, după ce se infectase cu virusul COVID-19.

citește și...