Băiețelul lui Kamara supus unei noi intervenții chirurgicale. ”La finalul lunii august, început de septembrie”

15.04.2022, 13:00
Băiețelul lui Kamara supus unei noi intervenții chirurgicale. ”La finalul lunii august, început de septembrie”
Băiețelul lui Kamara supus unei noi intervenții chirurgicale. ”La finalul lunii august, început de septembrie”

Cântărețul Kamara, în vârstă de 46 de ani, a făcut declarații, la postul de televiziune Antena Stars, despre problemele de sănătate ale băiețelului său, Leon. Micuțul urmează să fie din nou supus unei intervenții chirurgicale. ”La finalul lunii august, început de septembrie”, a explicat Kamara, care a vorbit și despre costurile intervenției respective.

Leon, fiul lui Kamara, suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere, cu tetrapareză spastică. Micuțul  a efectuat mai multe transplanturi de celule stem la o clinică din Turcia. Ulterior, Leon a suferit o nouă intervenție chirurgicală la Barcelona. Acolo, micuțul a suferit o operație de miotenofasciotomie. Leon a mai fost  supus și altor tratamente. Oana, fosta parteneră de viață a lui Kamara, a declarat că a făcut timp de trei ani videochat pentru a putea avea resursele financiare necesare să își ajute copilul.

La postul de televiziune Antena Stars, Kamara a făcut declarații despre fiul său. Artistul a explicat că Leon urmează să fie supus unei noi intervenții chirurgicale peste câteva luni.

Băiețelul lui Kamara supus unei noi intervenții chirurgicale. ”La fiecare operație, cu tot cu recuperare, cu drumul până acolo, să zicem 10.000 de euro”

Kamara a spus și ce costuri presupune fiecare intervenție chirurgicală la care este supus băiețelul său.

”An de an îl operăm, iar anul acesta a crescut foarte mult, că mă uitam la hainele lui de anul trecut și asta înseamnă că îi trebuie o operație ca să-i dea drumul la mușchi. În principiu, la finalul lunii august, început de septembrie. La fiecare operație, cu tot cu recuperare, cu drumul până acolo, să zicem 10.000 de euro”, a declarat Kamara, citat de spynews.ro.

Kamara, despre cum au început problemele de sănătate ale fiului său

La emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, Kamara a dat detalii despre cum au început problemele de sănătate ale băiețelului său, Leon. “Medicul care trebuia să aibă grijă de ea, dar nu a avut. O dată a obligat-o să nască natural, i-au făcut o injecție în acest sens ca să poată avea dilatare. Nu a ascultat-o când a spus că vrea cezariană, cum era nevoie. Au văzut-o micuță și au lăsat-o să nască cu moașa. Hai să zicem, mulțumim lui Dumnezeu, că nu a avut o problemă pe timpul nașterii, însă, la 8 luni fiind, nu l-au băgat în incubator, l-au lăsat afară. Ăsta mi s-a părut un gest total iresponsabil”, a declarat Kamara.

“Acel medic a nenorocit alte șapte sarcini cu nouă copii, pentru că două erau cu gemeni, în aceeași noapte și nu a semnat niciun act și a dispărut, nici nu știu cine e. A semnat șeful secției a doua zi. I-au dat nota 9 și la 6 ore de la naștere l-au hrănit cu un biberon și aveam să descopăr că de fapt ei hrăneau cu o gaură foarte mare în tetină. Îi dădeau pe gât ca să mănânce mai repede, iar el, lucru pe care nu știu cum de nu l-au văzut, avea un reflux gastro-esofagian. Când a luat laptele din tetina aia atât de mare, a tras pe partea cealaltă și a făcut un stop cardio-respirator. Și de aici problemele lui din ziua de azi”, a adăugat artistul.

 

 

 

citește și...