Anamaria Prodan se laudă cu ce are. ”Eu am bani, am avere. Aș trăi pentru încă 20 de vieți”

09.03.2020, 09:01
Anamaria Prodan se laudă cu ce are. ”Eu am bani, am avere. Aș trăi pentru încă 20 de vieți”
Anamaria Prodan se laudă cu ce are. ”Eu am bani, am avere. Aș trăi pentru încă 20 de vieți”

Impresara Anamaria Prodan are o avere impresionantă și este dependentă de lux. Aceasta nu se sfiește să recunoască acest lucru în fața tuturor.

Anamaria Prodan este foarte mândră de ceea ce a reușit să realizeze și de ceea ce are din punct de vedere materiale.

Vedeta a vorbit despre averea sa la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

„Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a declarat impresara, citată de spynews.ro.

Cum face față avansurilor bărbaților

În cadrul show-ului ”Prodanca și Reghe, prețul succesului”, Anamaria Prodan a explicat cum face față avansurilor pe care le primește din partea bărbaților.

”Întotdeuana lumea mă întreabă cum este să lucrez în lumea bărbaților sau dacă bărbații mi-au făcut avansuri…ok, daca sunt singura femeie în lumea barbaților, oare cum ar trebui? Și daca fac, rămân cu facutul, tot îi iubesc așa, că sunt prietenii mei sau cunoștințele mele și pe măsura ce mă cunosc înteleg că nu e loc”, a spus ea.

”Ar fi și tâmpit să nu facă avansuri, să nu încerce, să nu-și încerce norocul. Sunt crescută în lumea bărbaților, am un plus că înțeleg și femeile și bărbații (…) Femeia trebuie să fie capabailă sa gestioneze chestia asta fară să faca bărbatul să se simtă prost că a încercat, să-l facă să înțeleagă că respectul, normal, se câștigă”, a adăugat Anamaria Prodan, potrivit spynews.ro.

citește și...