Dezvăluirile pe care Anamaria Prodan nu le-a mai făcut niciodată! Ce declarații a făcut despre Reghecampf și despre fostul ei soț

24.02.2020, 11:33
Dezvăluirile pe care Anamaria Prodan nu le-a mai făcut niciodată! Ce declarații a făcut despre Reghecampf și despre fostul ei soț
Dezvăluirile pe care Anamaria Prodan nu l-ea mai făcut niciodată! Ce declarații a făcut despre Reghecampf și despre fostul ei soț

Anamaria Prodan a explicat foarte clar care este relația sa cu actualul soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, dar și cu fostul ei partener de viață, fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu.

Anamaria Prodan susține că nu s-a certat niciodată cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf și că acesta îi face absolut toate poftele, indiferent de ce îi cere.

„În toţi aceşti ani de căsnicie nu ne-am certat niciodată. Că mă mai enervez, că avem păreri contradictorii, dar nu dormim niciodată supăraţi. Nu se întâmplă ca celălalt să plece într-o altă cameră sau să luăm o pauză, la noi nu există aşa ceva. Aş dori tuturor o relaţie ca a noastră, bazată pe încredere, respect, dragoste, este ceva unic. Reghe este sufletul meu pereche. Dacă visez ceva noaptea, îmi ia ziua”, a declarat impresara pentru okmagazine.ro.


Vedeta a afirmat că a rămas în relații cât se poate de bune și cu primul ei soț, Tiberiu Dumitrescu, despre care spune că este cel mai bun prieten al ei.

„Fostul meu soţ este cel mai bun prieten al meu, pentru că avem doi copii, pentru că nu m-a jignit niciodată. Este un om minunat, numai că în viaţă sunt alegeri, iar ca şi femeie, dacă ai ce îţi trebuie, trebuie să le faci. În momentul în care nu te regăseşti în ceva mergi mai departe. Îţi construieşti altceva, asta nu înseamnă că trebuie să ne duşmănim. Şi fosta mea soacră este în continuare Buni a noastră. O iubim la disperare. Suntem o familie frumoasă”, a punctat Anamaria Prodan.

citește și...