Alex Bodi, fericit în brațele rusoaicei Daria Radionova! Bianca Drăgușanu va lua foc

10.11.2020, 13:53
Alex Bodi, fericit în brațele rusoaicei Daria Radionova! Bianca Drăgușanu va lua foc
Alex Bodi, fericit în brațele rusoaicei Daria Radionova! Bianca Drăgușanu va lua foc

Bianca Drăgușanu este istorie! După despărțirea de blondină, Alex Bodi s-a întors în brațele rusoaicei Daria Radionova.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit iar, însă afaceristul nu a suferit prea mult. În plus, acesta s-a cuplat cu Daria Radionova, care a devenit rapid iubita oficială a afaceristului.

Potrivit Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, Alex Bodi și frumoasa Daria s-au afișat împreună, weekend-ul trecut. Cei doi au petrecut clipe de vis în unul dintre cele mai luxoase restaurante de pe malul lacului Herăstrău.

Alex Bodi și Daria Radionova formează un cuplu

În imaginile prezentate, Alex Bodi părea extrem de fericit în brațele rusoaicei, semn că a trecut destul de rapid peste separarea de Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi și Daria Radionova au petrecut în compania unor prieteni și s-au delectat cu mâncăruri fine și băuturi rafinate.

Bianca Drăgușanu, bătută de Alex Bodi

S-a aflat de ce Bianca Drăgușanu nu l-a reclamat niciodată autorităților pe Alex Bodi

Ultima bătaie încasată de vedetă a fost în urmă cu mai bine de o lună! Cancan a prezentat imagini șocante cu Bianca Drăgușanu cu fața desfigurată în urma bătăii primite de la Alex Bodi. Aceasta abia se mai putea ține pe picioare și avea fața tumefiată.

Recent, într-o serie de instastory-uri pe Instagram, vedeta a răbufnit și și-a anunțat fanii că are de gând să vorbească cu sinceritate despre viața și, mai exact, despre perioadele dificile din ultimii doi ani.

Am decis astăzi să încep să vă spun una dintre poveștile vieții mele și mai bine zis, ultima poveste a vieții mele, care are un început, apoi un cuprins, apoi un deznodământ și un final incredibil. Stați aproape pentru că vreau să vă dau detalii în zilele ce urmează. Dumnezeu trimite cele mai grele bătălii celor mai puternici soldați. Și da, eu mă consider un soldat puternic din toate punctele de vedere. Eu sunt puternică pentru că eu îndur, eu iert, cred și vreau.

Ce a spus despre bătăile încasate

Eu vreau ca toate lucrurile să fie bine, vreau ca toată lumea să fie împăcată cu sinele, în primul rând. În momentul de față, mă apasă așa ceva, mă apasă că trebuie să vă spun adevărul. Adevărul pe care voi îl știați, îl bănuiați și pe care voi m-ați sfătuit de foarte multă vreme să vi-l spun și să mi-l asum.

Dacă ți se întâmplă ceva în viață, ți se întâmplă datorită alegerilor pe care le faci. Tot ce mi s-a întâmplat mie acum a fost datorită faptului că eu am ales. Eu am ales relația în care mi-am dorit să fiu. Eu am ales să iert, eu am ales să cred, eu am ales să trec mai departe, eu am vrut. În momentul de față vreau să fac lumină și să clarific anumite lucruri despre anumite persoane, cu care în viitorul apropiat nu-mi doresc să mai fiu asociată sub nicio formă. Nu e vorba de niciun scandal, nu e vorba de nicio acuzație, decât despre niște dezvăluiri despre mine’, a dezvăluit Bianca Drăgușanu pe pagina ei de Instagram.
citește și...