Aurel Pădureanu, primele sărbători fără Cornelia Catanga. “Greu, greu, foarte greu!”

01.12.2021, 13:33
Aurel Pădureanu, primele sărbători fără Cornelia Catanga. “Greu, greu, foarte greu!”
Aurel Pădureanu, primele sărbători fără Cornelia Catanga. “Greu, greu, foarte greu!”

Aurel Pădureanu, cel care i-a fost soț regretatei interprete de muzică de petrecere Cornelia Catanga, va fi pentru prima dată singur de sărbători. Artistul a făcut declarații despre cum vor fi sărbătorile de iarnă de anul acesta fără femeia care i-a fost parteneră de viață și pe care a iubit-o enorm. “Greu, greu, foarte greu!”, a mărturisit Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu suferă enorm după dispariția soției sale, Cornelia Catanga.

Anul acesta va petrece primele sărtbători de iarnă fără cea care i-a fost parteneră de viață.

Aurel Pădureanu, primele sărbători fără Cornelia Catanga. ”Aveam un Moș Crăciun d-ăla mic, l-a luat, plângea cu el în brațe, zicea: ”Nu știu dacă mai apuc sărbătorile de anul viitor””

“Greu, greu, foarte greu! Te rog să mă crezi că anul trecut i-am făcut un pom mare de Crăciun, un brad, stăteam în Bragadiru. Am fost și am cumpărat de toate. Era o bucurie imensă pe chipul ei, se vedea. Și pe data de 10 ianuarie am vrut să-l dau jos și a început să plângă! Nu, nu, nu-l da, nu-l da! I-am zis: ”Măi, tăticule, trebuie să-l desfacem!”. Aveam un Moș Crăciun d-ăla mic, l-a luat, plângea cu el în brațe, zicea: ”Nu știu dacă mai apuc sărbătorile de anul viitor””, a mărturisit Aurel Pădureanu pentru click.ro.

”Îmi vine să urlu! Te rog să mă crezi că plâng în fiecare seară, la două-trei zile merg la mormântul ei. Când am dus-o la spital în seara aia, mai bine n-o duceam și murea în brațele mele și o pupam de câte ori voiam eu. Mă culc cu ea în gând și noaptea îmi spune: ”Noapte bună, tăticule”. Eu îi spuneam ”Noapte bună, iubirico!” Așa și dimineața, ”Bună dimineața”, vorbesc cu ea așa. E tare greu…”, a mai spus el.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4. Cornelia Catanga a fost înmormântată în data de 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocol Covid.

citește și...