Aurel Pădureanu, foc și pară pe Gigi Becali: ‘Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu înmormântarea’

29.03.2021, 11:22
Aurel Pădureanu, foc și pară pe Gigi Becali: 'Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu înmormântarea'
Aurel Pădureanu, foc și pară pe Gigi Becali: 'Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu înmormântarea'

Cornelia Catanga a fost înmormântată, sâmbătă (27 martie), la Cimitirul Ghencea din București. La funeralii au participat doar membrii familiei și câțiva prieteni apropiați. 

Cornelia Catanga a decedat la vârsta de 63 de ani, în urma infecției cu coronavirus. Soțul regretatei soliste, Aurel Pădureanu, a mărturisit că aceasta nu ar fi fost infectată cu COVID-19.

„Azi noapte a ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au băgat-o ăștia la Covid, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt în situația în care sunt. Vă rog să mă iertați!”, declara Aurel Pădureanu pentru Fanatik.

Aurel Pădureanu, supărat pe Gigi Becali

Mai mult de atât, Aurel Pădureanu a declarat, nemulțumit, că Gigi Becali nu i-a ajutat pe el și pe fiul lui cu niciun ban, după ce a îndrăznit să apeleze la el.

Conform Impact.ro, latifundiarul din Pipera nu ar fi vrut să se implice în organizarea înmormântării Corneliei Catanga, nici în găsirea unei locuințe pentru soțul și fiul solistei.

”Am rămas pe drumuri, ne dau afară din vila în care stăm cu chirie, nu mai avem niciun ban de chirie, din pensia ei plăteam. Îl rugăm pe domnul Becali să ne ajute cu două cămăruțe, pentru mine și fiul meu. Suntem distruși, virusul ucigaș m-a lăsat fără soție, fără casă, fără bani”, a spus Aurel Pădureanu pentru Playtech.

Gigi Becali i-ar fi trimis pe Aurel Pădureanu și fiul său la un cămin de nefamiliști.

”Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu înmormântarea. Când i-am zis de casă, a zis că nu are de unde să ne dea, ne-a trimis la căminele de nefamiliști”, a declarat Aurel Pădureanu, potrivit fanatik.ro.

citește și...