Aurel Pădureanu este în doliu. ”O altă lovitură cruntă s-a abătut asupra familiei mele”

05.10.2021, 11:27
Aurel Pădureanu este în doliu. ”O altă lovitură cruntă s-a abătut asupra familiei mele”
Aurel Pădureanu este în doliu. ”O altă lovitură cruntă s-a abătut asupra familiei mele”

Aurel Pădureanu, cel care a fost partenerul de viață al regretatei interprete de muzică de petrece Cornelia Catanga, trece din nou prin momente grele. Artistul este în doliu. ”O altă lovitură cruntă s-a abătut asupra familiei mele”, a anunțat Aurel Pădureanu în mediul online. Sora artistului s-a stins din viață.

La șapte luni de la moartea Corneliei Catanga, cea care i-a fost soție, Aurel Pădureanu, în vârstă de 71 de ani, este din nou în doliu. Sora mai mare a lui Aurel Pădureanu s-a stins din viață și va fi înmormântată marți.

“Numai am nici lacrimi să plâng. Sunt copleșit de durere, după moartea Corneliei, ființa care mi-a fost cea mai dragă din lume, tovarășul meu de viață și de scenă, o altă lovitură cruntă s-a abătut asupra familiei mele. Azi dimineață, la orele 5:30, a încetat din viață surioara mea scumpă și dragă. Singura ființă care după moartea Corneliei a fost alături de mine. Și mă suna în permanentă și îmi spunea mereu: ”Ce faci, frățiorul meu? Cum te simți?” Ea era, ca vârstă, cea mai mare dintre toți. Mă simt extrem de trist și supărat în sufletul meu, gândindu-mă că am rămas singur. Nici ceilalți doi frați ai mei nu mai sunt. Nu am să te uit niciodată, surioara mea scumpă și dragă, așa cum nu am uitat-o nici pe Mariana, nici pe Titi, ceilalți doi frați ai mei. Veți rămâne toți 3 în sufletul meu și nu am să vă uit câte zile voi mai avea și eu de trăit. Noi facem parte dintr-o familie, cu un nume emblematic de artiști, care și-au înscris numele în nemurire. Dar tu ai fost singura care m-a iubit cel mai mult. Drum lin către stele, surioara mea! Și bunul Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău frumos și blând, iar drumul să-ți fie presărat numai cu flori. Nu am să te uit toată viața mea”, a anunțat Aurel Pădureanu în mediul online, potrivit click.ro.

Aurel Pădureanu este în doliu. ”Sunt copleșit de durere”

”După moartea Corneliei care mi-a lăsat un gol imens în suflet, a murit și surioara mea, Fănica o chema, o femeie minunată, un om excepțional din toate punctele de vedere. Era cea mai mare dintre frați, avea 75 de ani, i-am pierdut și pe ceilalți doi, deci am rămas singurul. Sunt copleșit de durere, am o stare așa de proastă, mă gândesc că moartea e mai aproape de om mai mult ca niciodată”, a declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars, conform spynews.ro.

”Ea a fost singura care m-a sunat după moartea Corneliei, chiar dacă suferea enorm de mult, a fost operată acum un an și ceva de cancer, asta a dus la moarte. Ea mă suna în permanență chiar dacă era bolnavă, ea a fost singura din familie care mă suna și îmi purta de grijă”, a mai spus acesta.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4. Cornelia Catanga a fost înmormântată în data de 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocol Covid.

citește și...