Aurel Pădureanu, despre soția sa, Cornelia Catanga. ”Nu s-a gândit niciodată la despărțirea reală dintre noi”

19.01.2021, 14:54
Aurel Pădureanu, despre soția sa, Cornelia Catanga. ”Nu s-a gândit niciodată la despărțirea reală dintre noi”
Aurel Pădureanu, despre soția sa, Cornelia Catanga. ”Nu s-a gândit niciodată la despărțirea reală dintre noi”

Aurel Pădureanu a făcut declarații despre relația cu soția sa, interpreta de muzică de petecere Cornelia Catanga.

Cornelia Catanga și partenerul ei de viață. Aurel Pădureanu, au trecut prin momente dificile în urmă cu ceva timp, când au ajuns să fie la un pas de separare. Cei doi, care au un băiat împreună – Alexandru, se pare că au trecut peste problemele din familia lor și acum relația lor este una cât se poate de bună. Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au sărbătorit 33 de ani de relație. ”Viața trebuie să se așeze în așa manieră încât să fie unică, să nu regreți nimic. Am avut momente mai mult bune decât rele, am căutat să trecem peste abstacole, formăm o familie de 33 de ani. Cornelia a fost mai vulcanică, dar eu am fost o persoană mai răbdătoare și așa am mai calmat-o și pe ea, dar vorbim aceeași limbă. Ea nu s-a gândit niciodată la despărțirea reală dintre noi. E greu să iei această decizie după 33 de ani. Acum să ne dea Dumnezeu sănătate, că e cel mai important și să avem cântări”,a declarat Aurel Pădureanu la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

”Mă bucur să suntem în această formulă de 33 de ani. Au fost de toate, și bune și rele. Eu am mai greșit în ultima vreme, dar numai noi știm ce avem în suflet”, a completat Cornelia Catanga.

 

Cornelia Catanga, enervată de soț de sărbători

Interpreta de muzică de petrecere Cornelia Catanga a mărturisit că s-a certat din nou cu partenerul său de viață, Aurel Pădureanu, în periaoda sărbătorilor de iarnă . Cei doi au avut parte de sărbători tensionate.

Cornelia Catanga a fost deranjată de gesturile pe care le-a făcut partenerul său de viață, Aurel Pădureanu, cu ocazia sărbătoarilor de iarnă.

„A fost o tentativă de a ne împăca. Dar de Revelion și de Crăciun m-a supărat foarte mult. Mă așteptam să vină măcar cu un buchet de flori. Mi-a adus 20 de metri de cârnați și mai multe cărnuri, deși știe că eu nu am voie să mănânc. Păi eu nu aveam nevoie de așa ceva! A fost pentru prima oară în 33 de ani în care Pădureanu nu îmi ia nici un cadou de Sărbători. Vreau să cred că nu este adevărat. Nu admit așa ceva. Nu permit așa ceva”, a declarat Cornelia Catanga, la postul de televiziune Antena Stars.

citește și...