Ce se întâmplă în relația dintre Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu. ”Nu renunțam nici eu, nici ea la treaba asta”

05.12.2020, 10:01
Ce se întâmplă în relația dintre Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu. ”Nu renunțam nici eu, nici ea la treaba asta”
Ce se întâmplă în relația dintre Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu. ”Nu renunțam nici eu, nic ea la treaba asta”

Răsturnare de sirtuație în relația dintre interpreta de muizcă de petrecere Cornelia Catanga și partenerul ei de viață, Aurel Pădureanu. Acesta din urmă a anunțat că s-a împăcat cu artista.

După ce de curând anunțaserîă să s-au despărțit, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au revenit la sentimente mai bune. Au lăsat deoparte neînțelegerile și s-au împăcat. Aurel Pădureanu a dat veesta în cadrul unei intervenții telefonice pe care a avut-o la amisiunea ”Star News”, de la postul de rteleviziune Antna Stars.

„Crăciunul e sărbătoarea familiei și asta e lucrul cel mai important, înțelegerea cu familia. Și eu, și ea (am făcut pasul spre împăcare), amândoi, pentru că avem 30 de ani de căsnicie, 32 de ani de căsnicie, și era normal. Nu renunțam nici eu, nici ea la treaba asta, sub nicun aspect posibil. A fost o mică discuție trecătoare. Eu sunt un om mai calm, cu eleganță în comportament. Eu ticluiesc înainte să vorbesc. Am vorbit elegant, frumos cu ea…”, a declarat Aurel Pădureanu, citat de spynews.ro.

Fiul Corneliei Catanga și al lui Aurel Pădureanu, botezat de dratele dictatorului Nicolae Ceaușescu

Cornelia Catanga anunța recent să s-a separat de soțul ei, Aurel Pădureanu, încă din luna aprilie, însă fără a explica care au fost motivele care au dus la despărțire. Ulterior, și partenerul de viață al artistei a făcut declarații despre despărțirea lor. Cei doi au împreună un fiu, Alexandru, care a fost botezat de fratele dictatorului Nicolae Ceaușescu, Ion Ceaușescu, după cum a dezvăluit interpreta de muzică de petrecere pentru impact.ro.

”Pentru Nicolae Ceaușescu n-am prea cântat, ci pentru Ion, fratele lui Nicolae, și pentru Nicu Ceaușescu, fiul lui. Ion îmi știa toate versurile, de pe rost, dacă te încurcai te completa el, îi plăcea piesa ”Aseară fusei la bal și m-a furat un țigan!”, nici nu mai știu toate versurile, era o piesă la modă p-atunci, fiecare solist avea versurile lui. Pe Ion Ceaușescu l-am ales ca naș pentru fiul nostru, Alexandru e botezat de el. Ion Ceaușescu a murit anul acesta, din păcate nu am ajuns la înmormântare, din cauza pandemiei”, a spus Cornelia Caranga.

citește și...