Aurel Pădureanu, confesiuni dureroase la aproape 4 luni de la moartea Corneliei Catanga: ‘Dorința ei a fost ca…’

11.07.2021, 16:13
Aurel Pădureanu, confesiuni dureroase la aproape 4 luni de la moartea Corneliei Catanga: 'Dorința ei a fost ca...'

Au trecut mai bine de trei luni de când Cornelia Catanga a decedat, însă soțul ei, Aurel Pădureanu, nu-și revine după moartea solistei. 

Aurel Pădureanu a mărturisit nu trece zi în care să nu se gândească la mama fiului său. Mai mult de atât, bărbatul refuză să mai folosească telefonul mobil, deoarece de fiecare dată când privește pozele cu Catanga, izbucnește în lacrimi.

Aurel Pădureanu nu-și revine după moartea Corneliei Catanga

”Dorința ei a fost ca Alexandru să ajungă acolo unde își dorește el cel mai mult. El este muzician, cântă muzică jazz, și acum vreo trei ani și jumătate, stătea cu cele mai mari nume ale jazz-ului mondial. Asta a fost dorința ei și ce să spun, cred că Dumnezeu l-a ajutat pe Alexandru”, a povestit Aurel Pădureanu, la Antena Stars.

”De câte ori mă uit și-mi aduc aminte când am văzut-o la înmormântare și am văzut-o în sacul ăla, i-am văzut doar capul, înnebunesc. Nu vreau să-mi amintesc, mi-e și teamă să nu dezvolt pe fond nervos, un diabet”, a mai spus Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

Cornelia Catanga a murit în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4.

Cornelia Catanga a fost înmormântată în data de 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocolul Covid.

„Merg pe stradă și aștept să văd oameni care seamănă cu Cornelia. M-a deranjat cum a fost îngropată, sufăr enorm de mult. Era o fire sensibilă, fricoasă, nu am apucat nici să îi cimentez groapa. A început să plângă când am scos bradul. A avut premoniție, ea acum doi ani și jumătate a avut un infarct, iar când i s-a pus stentul a făcut stop cardio-respirator. Cânta, dar obosea”, declara Aurel Pădureanu

citește și...