Aurel Pădureanu o dezgroapă pe Cornelia Catanga. Artistul a postat un mesaj emoționant

09.03.2022, 21:45
Aurel Pădureanu o dezgroapă pe Cornelia Catanga. Artistul a postat un mesaj emoționant
Aurel Pădureanu a făcut publică o scrisoare a Corneliei Catanga. Cuvintele sunt sfâșietoare

Aurel Pădureanu o dezgroapă pe Cornelia Catanga. Artistul îi va îndeplini ultima dorința soției sale, la un an de la deces, Artistul a transmis un mesaj dureros în mediul virtual. “Nici acum după un an de zile nu ne putem reveni. Ne culcăm și ne sculăm cu ea în gând”. Cornelia Catanga ar fi împlinit azi 64 de ani.

Soțul vedetei a primit aprobare pentru a o dezgropa pe Cornelia Catanga, la un an de la moartea regretatei artiste. Aceasta a fost ultima dorință a vedetei.

Aurel Pădureanu spune că este îndurerat că nu a putut să o înmormânteze pe soția lui așa cum își dorea. Acum artistul poate să îi îndeplinească ultima dorință, de a îi construi un cavou.

Aurel Pădureanu o dezgroapă pe Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu a primit aprobare pentru a o dezgropa, asta pentru a fi înmormântată pe 15 martie,

”Am reușit să iau aprobarea de la Sanepid și pe data de 15 o să înceapă lucrarea. Și o să fac lucrarea cu humă albă, pentru că așa a visat o distinsă doamnă, eu am vrut să o fac granit, cu marmură albă, că așa a visat-o, era veselă. A visat o doamnă care mi-a spus că era extraordinar de veselă, probabil că morții știu ce se întâmplă și că mă lupt pentru treaba asta”, a declarat Aurel Pădureanu în exclusivitate la Antena Stars.

Mesajul emoționant postat de Aurel Pădureanu

Aurel Pădureanu a scris un mesaj foarte emoționant, cu ochii în lacrimi, în ziua în care ar fi trebuit ca soția lui să sărbătorească aniversarea de 64 de ani.

„Scriu aceste rânduri cu lacrimi în ochi și mă gândesc tot timpul, atât eu, cât și Alexandru la Cornelia. Astăzi, 9 Martie, împlinea 64 de ani. Nici acum după un an de zile nu ne putem reveni. Ne culcăm și ne sculăm cu ea în gând.

Nimeni nu știe ce se petrece în sufletul nostru. Nu doresc la nimeni să aibă această mare durere în suflet, așa cum o avem noi. Lipsa Corneliei o simțim în permanență cu toate că duc o luptă și eu și copilul meu, să mergem mai departe și să nu ne mai gândim în permanență la ea, dar ne este IMPOSIBIL.

Pe 9 martie, Cornelia Catanga a decedat Spitalul Universitar din Capitală, după ce a intrat în stop cardio-respirator.  Regretata artistă a fost înmormântată în conformitate cu restricțiile impuse în contextul pandemiei de COVID-19 care erau atunci în vigoare.

“Ea nu voia să fie înmormântată direct în pământ”

Aurel Pădureanu a cerut anul trecut deshumarea Corneliei pentru a-i face un cavou.

“Ea nu voia să fie înmormântată direct în pământ. Dar, din cauza pandemiei, atunci nu a fost timp să îi fac cavou, va fi gata anul viitor.

Tot acolo îmi voi face și mie un loc de veci, vreau să fiu lângă ea și pe cealaltă lume, să n-o las singurică. Îi era tare teamă de singurătate.”, a declarat Aurel Pădureanu, pentru Playtech-Impact.ro.

citește și...