Mama lui Augustin Viziru, declarații șocante: ‘Nu pot să văd cum băiatul meu trece prin clipe grele’

25.01.2020, 11:56
Mama lui Augustin Viziru, declarații șocante: 'Nu pot să văd cum băiatul meu trece prin clipe grele'
Mama lui Augustin Viziru, declarații șocante: 'Nu pot să văd cum băiatul meu trece prin clipe grele'

În urmă cu câteva zile, Augustin Viziru a fost nevoit să se retragă de la Survivor România, în urma unei accidentări grave, după ce încheiase o cursă dură împotriva rivalilor din echipa Războinicilor.

Mama lui Augustin Viziru, declarații șocante: ‘Nu pot să văd cum băiatul meu trece prin clipe grele’

Mama lui, Irina Viziru, a avut un șoc când și-a văzut fiul la tv în asemenea hal! Femeia a detaliat exact despre ceea ce i s-a întâmplat fiului său la Survivor România. Imaginile dure cu Augustin Viziru întins pe jos și urlând de durere au fost difuzate la Kanal D.

‘Aș putea să zic că sunt obișnuită cu accidentările, fiindcă Augustin este așa de mic, dar, vă spun sincer, nu pot să văd cum băiatul meu trece prin clipe grele, nici măcar la vârsta asta. Întotdeauna a pățit câte o nenorocire, fie că a fost vorba de mână, fie că a fost vorba de picior sau chiar o lovitură la cap.

De data aceasta, la Survivor, am simțit că nu mai pot să respir, aveam tensiunea 20/10. Mi-a fost foarte greu, vă dați seama, mai ales că eu am suferit, în urmă cu cinci ani, un accident vascular și nu am voie să am nici măcar o emoție. Însă asta este viața, sper să le ducem cu bine pe toată, să fie băiatul meu sănătos și eu să pot sta liniștită’, a dezvăluit mama lui Viziru pentru Wowbiz.ro.

Actorul a părăsit competiția în lacrimi. Augustin Viziru făcea parte din echipa Faimoșilor.

‘Îmi pare rău că nu am reușit să le arăt celor care mă urmăresc de atâta timp că se poate face orice pe lumea asta. Și eu am venit aici, în Republica Dominicană, cu așteptări foarte mari, nu în ideea de a câștiga, de a fi faimos, ci pentru altvceva.

Știu că sunt mulți copii care ne urmăresc și voiam să fiu un model pentru ei toți, pentru că viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme, îmi voi întemeia o familie când ajung acasă și mă însor, o să am și un copilaș. Singurul meu obiectiv era să fiu un model pentru copilul meu și… mă gândeam că dacă pot fi pentru copilul meu, de ce să nu fiu și pentru alți copii’, a spus Augustin Viziru.

citește și...