Augustin Viziru, accidentare la Survivor România! Actorul s-a întors în țară

23.01.2020, 11:22
Augustin Viziru, accidentare la Survivor România! Actorul s-a întors în țară
Augustin Viziru, accidentare la Survivor România

Augustin Viziru a avut parte de o accidentare serioasă la Survivor România. Actorul s-a întors în țară, trist că nu mai poate continua să lupte pentu marele premiu. 

Deși competiția Survivor abia a deputat, Viziru a avut parte de o accidentare serioasă.

Augustin Viziru, accidentare la Survivor România

Medicii au decis că are nevoie de mai multe tratamente, așa că s-a luat hotărârea ca actorul să părăsească emisiunea, cât și Republica Dominicană. 

Deși echipa Faimoșilor plănuia să îl propună pe Augustin pentru eliminare, din cauza accidentării la picior, verdictul medicilor i-a pus în situația de a alege un alt concurent care să plece acasă. 

„Cu cât sunteți mai relaxați și atenți la detalii. Oni, știi foarte bine cine ești, lasă nervii deoparte că atunci o să dai randament mult  mai mare. Lino, ce o să faci de acum, o să te definească ca om în viață. Să ai mare grijă de voi. Să aveți grijă mare de voi. Să aveți grijă unii de ceilalți. Să nu uitați că este un joc, să vă distrați, să vă simțiți bine. Când e cazul o să fie și nervi, dar vă doresc baftă și să vă îndepliniți obiectivele fiecare”, le-a transmis Viziru colegilor săi

 

citește și...