Augustin Viziru, despre pasiunea sa pentru jocurile de noroc. ”Mi-am bătut joc de bani mulți”

25.05.2022, 16:16
Augustin Viziru, despre pasiunea sa pentru jocurile de noroc. ”Mi-am bătut joc de bani mulți”
Augustin Viziru, despre pasiunea sa pentru jocurile de noroc. ”Mi-am bătut joc de bani mulți”

Augustin Viziru, în vârstă de 41 de ani,a făcut dezvăluiri din trecutul său în cadrul unei emisiuni online. Acesta a povestit despre perioada pe care o petrecerea în sălile de jocuri de noroc și în cluburile de noapte. ”Mi-am bătut joc de bani mulți, nu sunt mândru, important e să înveți din greșelile tale”, a declarat artistul.

Augustin Viziru este un nume cunoscut în peisajul showbiz-ului autohton.  Augustin Viziru este cel care a câștigat ultimul sezon al emisiunii ”Ferma” și a intrat în posesia premiului în valoare de 50.000 de euro. Acesta a învins-o în finală pe Elena Chiriac. În plan personal, Augustin Viziru  a devenit tătic pentru prima oară vara anului 2020. Fetița lui, Maria, a venit pe lume în data de 14 iunie.

Augustin Viziru are o poveste de viață incredibilă, despre care a făcut declarații în cadrul emisiunii online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță. Aceasta a povestit despre perioada în care obișnuia să meargă să joace în sălile de jocuri de noroc.

Augustin Viziru, despre pasiunea sa pentru jocurile de noroc. ”Eu căutam mereu să păcălesc cazinourile, apoi m-am mutat la poker, apoi la ruletă. Am câștigat foarte mulți bani la ruletă”

”La 13 ani câștigam 1.000 de dolari pe zi pe puțin. Avem 25 de prieteni, încă 25 prin oraș, nu exista să plătească cineva când ieșea cu mine prin oraș. Banii făcuți ușor, se duc ușor, nu aveau nicio valoare. Chestiile astea sunt superficiale la bază și ne fac să ne pierdem atenția de la lucrurile importante, dar îți ia ochii: fete frumoase, mașini frumoase, viață frumoasă, lumea te respectă, lumea te apreciază, toți se uită frumos la tine. E foarte greu să îți păstrezi calmul ăla și să rămâi pe linia de plutire, să înțelegi că nu ești tu mai sus ca nimeni. Totul a fost de anturaj, mergeam de luni până luni la club și prin 94 intram cu buletine false la cazino, îți ia ochii, opulență, îți arată cum să câștigi”, a declarat Augustin Viziru, notează wowbiz.ro.


”Eu căutam mereu să păcălesc cazinourile, apoi m-am mutat la poker, apoi la ruletă. Am câștigat foarte mulți bani la ruletă. Unde puneam, acolo câștigam. Era un ritm de viață. Mi-am bătut joc de bani mulți, nu sunt mândru, important e să înveți din greșelile tale și să nu le mai repeți sau măcar să-i ajuți pe alții să nu facă greșelile pe care le-ai făcut tu”, a completat el.

citește și...