Augusta Lazarov își aniversează ziua de naștere. Ce mesaj i-a transmis soțul său

10.08.2022, 15:34
Augusta Lazarov își aniversează ziua de naștere. Ce mesaj i-a transmis soțul său
Augusta Lazarov își aniversează ziua de naștere

Augusta Lazarov își aniversează astăzi ziua de naștere. Cu această ocazie, soțul său, actorul Andreas Petrescu, în vârstă de 46 de ani, i-a transmis un mesaj emoționant pe contul său de pe o rețea de socializare. ”Te iubesc ca în a doua lună. Când mi-ai spus că vom avea un copil”, a scris partenerul de viață al Augustei lazarov în mediul online.

Augusta Lazarov este o fostă prezentatoare de televiziune și fosta soție a regretatului om de televiziune Valeriu Lazarov. În prezent, vedeta este căsătorită cu actorul Andreas Petrescu, împreună cu care are un băiețel pe nume Luca.

În data de 10 august, Augusta Lazarov își aniversează ziua de naștere. Vedeta împlinește 47 de ani.

Cu această ocazie, soțul vedetei, Andreas Petrescu, a transmis un mesaj în mediul online.

Augusta Lazarov își aniversează ziua de naștere. ”Și mai știu că e foarte bună până la minunată pentru viața mea”

”Ea e. Omul meu. E ziua ei. Surpriză, deși este o femeie de carieră, mai face si mâncare, mai face și curat iar mie personal, uneori, îmi mai face chiar și nervi.  Dar cel mai mult si mai bine știe să îmi facă viața frumoasă. Ba chiar am senzația deseori că se trezește dimineața special pentru asta. Acum, când scriu, îmi dau seama cât de multe știu despre ea. Știu că e foarte sensibilă, e foarte muncitoare, poate cel mai muncitor om pe care îl știu, se sperie ușor, îi e foarte frică de înălțimi dar s-ar apuca și de alpinism dacă un om drag ei ar fi în pericol”, a scris Andreas Petrescu pe contul său de socializare.

”Știu că e o luptătoare, că iartă oameni pe care eu nu i-aș mai ierta vreodată, că rabdă lucruri de care eu aș fugi imediat, stiu că face minuni când se apucă să producă o emisiune, știu că poate monta un dulap de la Ikea în 12 minute, știu că Luca e asa de echilibrat pentru că ea are grijă de asta si mai stiu lucruri pe care nu le pot scrie aici. Nicăieri, de fapt.  Mai știu că pot să trăiesc liniștit fără să îmi spună vreodată ce ar trebui să fac, cu excepția momentului când îmi zice să sting luminile în urma mea. Și mai știu că e foarte bună până la minunată pentru viața mea. La mulți ani, doamna Petrescu! Te iubesc ca în a doua lună. Când mi-ai spus că vom avea un copil.  Practic, te iubesc ca în cea mai frumoasă zi dintre toate!”, a încheiat soțul Augustei Lazarov.

Cum s-au cunoscut Augusta Lazarov și Andreas Petrescu

Văduva lui Valeriu Lazarov l-a cunoscut pe Andreas Petrescu la cinci ani de la moartea celebrului om de televiziune. Prima întâlnire a Augustei Lazarov cu Andreas Petrescu s-a consumat într-o sală de teatru.

”Eram la teatru și jucam prima piesă pe care am scris-o, „Mă mult la mama”. Am scris-o la 33 de ani și nu am știut că asta îmi va aduce un alt viitor, o meserie nouă, o familie și succesul. Și pe 7 ianuarie 2014 o jucam la Green Hours. Și m-am așezat înainte de piesă pe un scaun ca să ”văd” piesa în mintea mea cum se va derula. Și, cum stăteam așa, aud vocea colegului meu, Gabriel Fătu care îmi spune „acesta este locul Augustei Lazarov”. Iar eu, pentru că eram foate concentrat și ușor irascibil, am zis: „ei, o fi și vreo prințesă Augusta Lazarov, ca să aibă scaunul ei…”. Numai că ea era în spatele meu și a spus, „nu-i nimic, pot sta și în altă parte”. M-am simțit prost, în fine, a stat de vorbă cu mine un minut timp în care nu i-am văzut decât ochii care îi străluceau în întuneric”, a povestit Andreas Petrescu în cadrul unui interviu.
citește și...