Au fost căsătoriți timp de aproape 80 de ani și au murit la câteva ore distanță unul de celălalt

11.12.2022, 16:07

Iubirea există, iar dovada este Hubert și June Malicote, un cuplu din Ohio, Statele Unite, care au fost căsătoriți timp de 79 de ani. Și-au întemeiat o familie, au trăit până la 100 de ani, au fost foarte fericiți împreună și au murit la câteva ore unul de celălalt. Citește povestea celor doi care a emoționat pe mulți pe rețelele de socializare.

Potrivit New York Post, June, după ce a organizat o petrecere cu pizza de Ziua Recunoștinței pentru familia ei, s-a îmbolnăvit grav. Atât de bolnavă încât a fost internată la un centru de îngrijire pentru îngrijiri medicale. Această situație l-a doborât pe Hubert.

Bărbatul s-a simțit rău după ce soția sa s-a îmbolnăvit. Cei doi au ajuns să împartă o cameră într-un centru medical, transmite people.com.

Nu suporta să-și vadă iubirea vieții sale suferind

“Chiar a cedat”, a declarat Sam, fiul de 76 de ani al cuplului, pentru Dayton Daily News, potrivit sursei citate. Starea de sănătate a lui Hubert s-a deteriorat, deoarece bărbatul nu putea suporta să o vadă pe iubirea vieții sale într-o stare proastă.

Urmăriți videoclipul viral aici

Tatăl său a murit din cauza unei inimi frânte

De aceea a ajuns să fie internat în același centru medical ca și soția sa. Cei doi au împărțit o cameră. Cei doi au rămas inconștienți, în timp ce se țineau de mână, până când Hubert și-a luat “adio” de la această lume, pe 30 noiembrie anul acesta, exact la ora 21:15.

Sam s-a grăbit să precizeze că tatăl său a murit din cauza unei inimi frânte. Ceea ce este surprinzător este că June a murit doar 20 de ore mai târziu. Adică pe 1 decembrie, la ora 17:40. “Mă simt trist, dar nu ar trebui”, a spus fiul cuplului. “Cine se poate aștepta să trăiască o astfel de viață? Au trăit o viață lungă și fericită împreună și s-au dedicat lui Dumnezeu și familiei”, a adăugat el.

Unde s-au întâlnit June și Hubert

The New York Post a relatat că June și Hurbert Malicote s-au cunoscut în biserică în 1941, în Kentucky. La scurt timp, bărbatul s-a înrolat în Marină, dar a rămas în contact cu iubita sa. Când s-a întors acasă pentru a doua oară, a cerut-o în căsătorie. S-au căsătorit în 1943, în aceeași biserică în care s-au cunoscut prima dată. După ce s-au întors teferi din cel de-al Doilea Război Mondial, cei doi s-au mutat în Ohio și au avut trei copii: Sam, Jo și Theresa, care le-au dăruit șapte nepoți și 11 strănepoți, potrivit unui videoclip viral postat pe YouTube de către presa menționată mai sus.

citește și...