Au apus vremurile când Vulpița și Viorel trăiau regește! Ce s-a ales de cei doi soți, după ce nu au mai apărut la tv. FOTO

18.11.2022, 09:17
Au apus vremurile când Vulpița și Viorel trăiau regește! Ce s-a ales de cei doi soți, după ce nu au mai apărut la tv. FOTO
Au apus vremurile când Vulpița și Viorel trăiau regește! Ce s-a ales de cei doi soți, după ce nu au mai apărut la tv

Adio vremurilor când Vulpița și Viorel Stegaru o duceau bine din punct de vedere financiar! Cei doi au ajuns la limita sărăciei de când s-au întors în satul lor natal, la Blăgești, județul Vaslui. Se știe că cei doi soți au fost cele mai controversate personaje în urmă cu mai bine de doi ani, atunci când apăreau la emisiunea „Acces Direct”. Acum, însă, Vulpița și Viorel, abia dacă își duc traiul de pe o zi pe alta, mai ales că au și doi copii de crescut. 

Vulpița și soțul ei, Viorel Stegaru, se luptă din greu cu sărăcia de când nu mai apar la emisiunea „Acces Direct”. Cei doi parteneri s-au bucurat pentru o perioadă de statutul de „vedete” și chiar se specula că erau plătiți cu sume enorme pentru a apărea pe micile ecrane.

Ba s-au despărțit, ba s-au împăcat totul de dragul audienței! De mai bine de un an, aceștia au renunțat să mai apară la tv și s-au reîntors acasă, însă condițiile de trai nu se compară deloc cu cele de la Capitală.

Vulpița și Viorel Stegaru, la limita sărăciei

Din păcate, Vulpița și familia ei abia dacă se descurcă cu banii, iar vecina celor doi soți din Blăgești a făcut lumină în acest sens. Se pare că Vulpița și Viorel Stegaru se confruntă cu multe greutăți pe plan financiar și au ajuns să muncească cu ziua, prin sat.

De când nu mai apar la tv, viețile lor s-au schimbat radical. Cei doi soți nu mai sunt la fel de activi în mediul online și nu mai au parte de tot confortul pe care îl aveau pe vremea când erau la București. Recent, Vulpița și Viorel au fost surprinși într-o căruță în timp ce mergeau la muncă. Cu siguranță, cei doi nu voiau să fie văzuți într-o asemenea ipostază.

Soții din Blăgești au doi copii

,,Ei sunt bine (n.r. – Vulpița și Viorel), se descurcă așa cum pot. Nu e ușor, mamă, în zilele noastre să ai copil. Dar atunci când ai doi, parcă e și mai complicat. Aici, pe timp de iarnă, e greu cu munca. Vara te mai duci la câmp, mai muncești cu ziua. O zi de muncă e plătită la noi cu 100 de lei. Unii îți mai dau și țigări, o masă caldă, că dacă muncești de la 5-6 dimineata până seara, trebuie să mănânci. Viorel s-a mai dus cu ziua vara, a mai lucrat pe la unul, pe la altul.

Cât poți să strângi așa? Nu prea mult… Acum e greu, când vine frigul și nu e de lucru. Îi mai ajută cei bătrâni (n.r. – părinții lui Viorel), mai au ei pensie. Au alocațiile celor doi copii. La țară nu ai nevoie de așa mulți bani… mai ai în curte o pasăre, mai pui un rând de roșii, te mai descurci. Numai să ai să-ți plătești lumina, cablul, internet dacă ai, că acum e internetul ăsta peste tot. Mai încarci un telefon”, a susținut vecina celor doi.

citește și...