Atacuri armate la metroul din New York. Mai mulți oameni au fost împușcați

12.04.2022, 18:01
Atacuri armate la metroul din New York. Mai mulți oameni au fost împușcați

Oamenii legii din New York spun că cel puțin cinci persoane au fost împușcate într-o stație de metrou din Brooklyn în timpul orelor de vârf ale dimineții. O persoană a aruncat o grenadă fumigenă și a deschis focul. Mai multe linii de metrou au fost suspendate.

Cinci persoane au fost împușcate marți dimineață la o stație de metrou din Brooklyn, New York, au declarat surse din forțele de ordine.

Cel puțin 13 persoane au fost duse la spitalele locale, potrivit oficialilor de la fața locului. Dispozitive explozive au fost găsite după ce un suspect care purta o mască de gaz a deschis focul într-o stație de metrou din Brooklyn.

Mai multe persoane au fost împușcate

Scena s-a desfășurat la stația de metrou 36th Street din Sunset Park, Brooklyn, fotografiile de la fața locului arătând mai multe persoane însângerate pe peron.

Pompierii care au răspuns la rapoartele despre fum de la stația de pe strada 36th din cartierul Sunset Park au găsit mai multe persoane împușcate, a declarat un purtător de cuvânt al Departamentului de Pompieri din New York.

Poliția caută un bărbat de culoare purtând o vestă portocalie

Cel puțin cinci persoane ar fi fost împușcate de un bărbat care purta o mască de gaz și o vestă portocalie de construcții.

Poliția caută un suspect, descris ca fiind un bărbat de culoare purtând o vestă portocalie de construcție și o mască de gaz.

O fotografie de la fața locului a arătat oameni care îngrijeau pasagerii însângerați, întinși pe podeaua gării, punând garouri pe răni pentru a opri sângerarea.

Oficialii pompierilor au confirmat pentru The US Sun că cel puțin 13 persoane au fost spitalizate; cu toate acestea, nu este clar dacă acestea au fost victime ale împușcăturilor.

Două dintre cele cinci victime ale împușcăturilor ar fi fost grav rănite, a relatat publicația.

 

citește și...