Atacatorul lui Laurette de la hotel a încercat să o cucerească și pe Andreea Podărescu. Ce mesaje îi trimitea

25.03.2021, 11:05
Atacatorul lui Laurette de la hotel a încercat să o cucerească și pe Andreea Podărescu. Ce mesaje îi trimitea
Atacatorul lui Laurette de la hotel a încercat să o cucerească și pe Andreea Podărescu. Ce mesaje îi trimitea

Ies detalii șocante la iveală despre agresorul lui Laurette de la hotel! Marian Tătic i-ar fi făcut avansuri și Andreei Podărescu, în urmă cu doi ani. Bruneta a dezvăluit că niciodată nu a răspuns mesajelor venite din partea bărbatului. 

Bărbatul care a agresat-o fizic pe Laurette într-o cameră de hotel din Centrul Vechi al Capitalei se pare că avea mare lipici la vedetele autohtone.

Marian Tătic a ‘râvnit’ și la Andreea Podărescu

El pusese ochii chiar și pe Andreea Podărescu. Aceasta a mărturisit că a primit mesaje pe rețelele de socializare de la Marian Tătic, în 2019.

„Spre surprinderea mea am descoperit că m-a abordat și pe mine în 2019, cu niște complimente și, totodată, cu o invitație. Ideea este că eu nu prea răspund mesajelor pe care le primesc pe Facebook, mai cu seamă din partea persoanelor pe care nu le cunosc. Acest domn mi-a scris de două ori, dar nu am răspuns niciodată”, a declarat Andreea.

„Nici nu cred că i-am văzut mesajele până când am fost anunțată că sunt și eu prietenă pe Facebook cu el. Habar nu aveam, mai cu seamă că pe Facebook figurează cu un alt nume și chiar nu aveam de unde să știu că este el. Eu nu am răspuns niciodată, nu am făcut nicio legătură, nu l-am văzut niciodată, dar m-au surprins și pe mine mesajele pe care mi le-a trimis. Mi s-a adresat cu o invitație și mi-a făcut niște complimente”, a mai spus Andreea Podărescu, conform Wowbiz.

Laurette își dorea o relație serioasă cu agresorul

Vedeta a spus că a văzut în Marian Tătic un potențial iubit, nicidecum un agresor. În urma scandalului de la hotel, Laurette s-a ales cu numeroase răni la mâini și picioare, pentru care a necesitat tratament.

„Am fost chemată la audieri împreună cu domnul avocat. O să mergem să dăm declarații. Încă sunt șocată, încerc să-mi revin după trauma pe care am suferit-o. Fac tratament pentru a mă recupera. Am avut dureri la ambele picioare, dar după tratament îmi revin. Încă sunt în stare de șoc, în locul meu putea să fie altcineva. Într-un fel sau altul pot să fiu vocea fetelor care au trecut prin astfel de întâmplări cu acest bărbat”, a declarat Laurette, la Antena Stars.

citește și...