Ăsta este adevăratul motiv pentru care Florin Pastramă a plecat de acasă. Brigitte a explicat totul: ‘Dacă stătea alături de mine…’

07.05.2021, 10:49
Ăsta este adevăratul motiv pentru care Florin Pastramă a plecat de acasă. Brigitte a explicat totul: 'Dacă stătea alături de mine...'
Ăsta este adevăratul motiv pentru care Florin Pastramă a plecat de acasă. Brigitte a explicat totul: 'Dacă stătea alături de mine...'

Brigitte și Florin Pastramă sunt din nou în scandal! De sărbătorile pascale, cei doi soți au fost separați și fiecare a petrecut Paște cu familia lui. Tot circul a pornit de la niște probleme din trecut ale lui Florin, iar ponoasele le-a tras Brigitte. 

Pentru că scandalul a luat amploare, Florin Pastramă a decis să plece de acasă, iar bruneta a luat foc. Contul lor comun de bani a fost pus sub sechestru din cauza unor datorii mai vechi ale lui Florin.

Florin Pastramă și Brigitte au stat despărțiți de Paște

Pentru că nu a mai putut retrage banii pentru achiziționarea unei case în Dubai, Brigitte l-a făcut cu ou și oțet pe soțul său. Bruneta nu a fost de acord ca soțul său să-și rezolve problemele financiare cu banii ei.

„Brigitte nu m-a dat afară din casă. Eu am o problemă din familie, cu care ea nu are nicio legăturp, din 2008. Brigitte era normal să se supere deoarece i-a blocat contul, avem un cont comun. Trebuia să luăm o casă în Dubai. Am primit o citație, i-a blocat contul lui Brigitte, era și numele meu acolo. Ea face dovada că nu sunt banii mei, avem toate actele, se poate rezolva.

Mă așteptam să reacționeze mai rău. I-am zis să mă duc să îmi rezolv problemele mele pe care le am cu familia, că eu stau non-stop cu ea. Fratele meu e plecat, surorile plecate, maică-mea la spital… Noi doi ne iubim, ne respectăm, avem aceeași religie, nu avem de ce să ne certăm așa. Brigitte e mai impulsivă cum e ea.”, a spus Florin Pastramă.

Brigitte a explicat de ce Florin a plecat de acasă

De Paște, Florin Pastramă a mers acasă la familia lui, iar Brigitte a rămas în apartament alături de copiii ei. Deși erau certați, bruneta a mărturisit că partenerul ei nu i-a dat nici măcar un mesaj.

„Nu, el a plecat. Ce s-a întâmplat a fost real. Nu mă așteptam, am fost sunată de la bancă. A plecat, să plece și să facă pe victima. Am făcut Paștele cu fetița mea, în prima zi cu Roby și frații mei de la biserică. Nu am vorbit cu el, nu mi-a dat nici măcar un mesaj. Pentru că s-au strâns mai multe probleme pe care el trebuia să le rezolve cu avocați.

Pentru că eu nu vreau să plătească acești avocați din banii munciți de mine. El a mers la mama lui și i-au plătit ei pe avocați. Dacă stătea alături de mine trebuia să muncească cu mine și să plătească din banii munciți de mine, căci banii lui sunt sechestrați.”, a spus Brigitte, la Acces Direct.

citește și...