Care sunt șansele ca Andreea Bălan să se împace cu George Burcea. Artista a răspuns categoric

25.03.2020, 13:36
Care sunt șansele ca Andreea Bălan să se împace cu George Burcea. Artista a răspuns categoric
are sunt șansele ca Andreea Bălan să se împace cu George Burcea. Artista a răspuns categoric

Cântăreața Andreea Bălan a explicat care sunt șansele ca ea să se împace cu actorul George Burcea, partenerul ei de viață și tatăl celor două fetițe ale sale.

Andreea Bălan a făcut noi declarații despre mariajul ei cu George Burcea prin intermediul unei înregistrări postate pe canalul său de YouTube, intitulată sugestiv “Life update după despărţire”.

Vedeta a vobit despre șansele de împăcare cu George Burcea.

“Din păcate, nu se mai poate acest lucru, pentru că am trecut deja de punctul în care se mai putea repara ceva. Din păcate, urmează să depun actele de divorţ, urmează să ne separăm. Repet, e o situaţie pe care eu nu mi-am dorit-o, dar dacă am ajuns aici, nu mai am ce să fac. Merg înainte şi ceea ce contează este fericirea fetelor mele, Ella şi Clăriţa, să fie fericite, să fie sănătoase şi acum absolut tot ceea ce mă preocupă este să fie ele bine, să fiu o mamă full time şi să am grijă de ele. () Cu mine s-a mutat mama mea. George nu mai locuieşte cu noi de aproape două luni. În continuare, avem bona care ne ajută. (…) Mă consider full time mom acum, nu mai există altă activitate, nu mai sunt concerte, emisiuni, cu toţii stăm în casă”, a spus Andreea Bălan, potrivit okmagazine.ro.

Artista a afirmat că relația dintre ea și George Burcea s-a deteriorat în ultimele trei luni.

“Lucruri urâte au fost doar în ultimele trei luni. În rest, relaţia noastră a fost frumoasă aşa cum v-am prezentat-o. (…) Doar că, la un moment dat, s-a schimbat din motivele care au apărut şi în presă – cam 90% din tot ce s-a scris a fost şi este adevărat şi, în trei luni de zile, m-am trezit că nu mai am familie”, a adăugat vedeta.

“Am încercat până în ultima clipă să salvez, dar nu am avut ce să salvez, pentru că el şi-a dorit altceva, şi-a dorit să aibă altă viaţă. În viaţa în care era cu noi nu se mai regăsea şi era nefericit”, a mai afirmat Andreea Bălan.

citește și...