Ce se întâmplă în casa Andreei Bălan. ”George mai vine în vizită, dar nu mai rămâne peste noapte aici la noi”

24.03.2020, 09:24
Ce se întâmplă în casa Andreei Bălan. ”George mai vine în vizită, dar nu mai rămâne peste noapte aici la noi”
e se întâmplă în casa Andreei Bălan. ”George mai vine în vizită, dar nu mai rămâne peste noapte aici la noi”

Cântăreața Andreea Bălan a explicat cum stă situația cu George Burcea, tatăl fetițelor ei. Artista a explicat că acesta mai vine în vizită la ea și la fetițe, însă nu stă niciodată peste noapte în casa lor.

Andreea Bălan și George Bucea au ajuns la separare în urmă cu două luni. Cântăreața locuiește acum împreună cu cele două fetițe ale lor.

Într-un vlog pe care l-a publicat pe canalul său de Youtube, Andreea Bălan a explicat care este situația dintre ea și George Bucea în prezent.

”Elluța și Clărița sunt, evident, aici cu mine în casă. Alături de mine s-a mutat mama mea. George nu mai locuiește cu noi de 2 luni aproape. (…) În fiecare noapte eu stau cu Clărița și mă trezesc. Este foarte greu, foarte obositor, și asta am făcut de un an de zile de când s-a născut Clărița, am stat aproape în fiecare noapte cu ea. (…)”, a povestit Abndreea Bălan, citată de spynews.ro.

Artista a dezvăluit că George Burcea mai vine în vizită, însă doar pe timp de zi.

”Mă consider full time mom acum! (…) Am încercat să ne adaptăm, în fiecare seară suntem doar noi două la băiță, eu și cu mama. Pe cât posibil încercăm să le înveselim, să ne jucăm cu ele, să nu simtă lipsa. George mai vine în vizită din când în când, dar nu mai rămâne peste noapte aici la noi. Încercăm să acceptam și să ne adaptăm un vieți monoparentale”, a mai spus solista.

citește și...