Andreea Bălan, atac la adresa lui George Burcea. ”Decență pe care evident că nu a păstrat-o”

23.03.2020, 13:19
Andreea Bălan, atac la adresa lui George Burcea. ”Decență pe care evident că nu a păstrat-o”
Andreea Bălan, atac la adresa lui George Burcea. ”Decență pe care evident că nu a păstrat-o”

Andreea Bălan a vorbit despre despărțirea de soțul ei, actorul George Burcea. Aceasta s-a declarat deranjată de comportamentul fostului partener de viață.

Într-un vlog pe care l-a realizat, cântăreața Andreea Bălan vorbește despre separarea de tatăl fetițelor ei, actorul George Burcea. Printre altele, artista a fost deranjată de unele postăi pe care soțul ei le-a făcut pe rețelele de socializare.

“Trebuie să existe o decenţă în declaraţii. Decenţă pe care evident că George nu a păstrat-o. A postat la un moment dat o chestie pe care ulterior şi-a retras-o şi mă bucur că a făcut acest lucru. Trebuie ca tot timpul să vorbim unul despre altul frumos. A fost o relaţie frumoasă într-o anumită perioadă şi trebuie să păstrăm pentru Ella şi pentru Clara doar momentele frumoase”, a afirmat Andreea Bălan, potrivit wowbiz.ro.


Andreea Bălan susține că despărțirea dintre ea și George Burcea a fost inevitabilă.

“Despărţirea a fost inevitabilă fără a da prea multe detalii. Într-o relaţie greşesc ambii parteneri, evident unul mai mult, altul mai puţin, dar eu ştiind prin ce traume a trecut el în copilărie… Eu cred că suntem definţi de copilărie şi de multe ori reacţionăm cu emoţiile din trecut. Le proiectăm pe persoana din prezent…

El nu s-a mai ocupat de creşeterea Clăriţei, din cauza unor motive pe care nu vreau să le discut. După stopul cardiac, după a doua operaţie de cezariană din nou a trebuit să îmi revin foarte repede pentru că a necesităţile, facturile veneau, aveam doi copii şi totul trebuia să fie bine“, a mai spus vedeta.

citește și...